Moderno je bijelo. Iskoristite akciju u travnju!

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 07.04.2017. u 13:25

Bijela boja u uređenju interijera popularnija je nego ikada. Prostori u kojima prevladava odišu čistoćom i prozračnošću, a detalji kojima ćete izraziti svoj stil uvijek će se uklopiti jer je bijela boja izvrsna podloga za sve stilove uređenja.

 

NOVA linija bijelo bojanih VELUX krovnih prozora

Poznato je da bijela boja vizualno povećava prostor, male sobe vizualno čini većima, a potkrovlju s bijelim stropom omogućava dodatni osjećaj visine. Iskoristite prednosti bijele boje i kod odabira krovnih prozora - bijeli krovni prozori reflektiraju više dnevne svjetlosti i daju dojam prozračnosti prostora.

 

Trendovi se mijenjaju, a VELUX grupa, vodeći proizvođač krovnih prozora, već više od 75 godina svojom kvalitetom, inovacijama i uslugama prati sve zahtjeve tržišta. Tako je i nova linija bijelo bojanih VELUX krovnih prozora odgovor na moderne, svijetle interijere.

 

NOVI bijelo bojani VELUX krovni prozori izvrsna su nadopuna već postojećim modelima drvenih bijelih prozora zaštićenih slojem bijelog poliuretana. Poliuretan, kao završna obrada prozora, je idealno rješenje za prostore s većom koncentracijom vlage u zraku kao što su kuhinje i kupaonice, no i za sve one koji se ne žele zamarati naknadnim održavanjem površine prozora.

 

Za kupce koji preferiraju prirodnu strukturu drveta, pravi izbor je drvo bojano u bijelo. UV otporan lak na bazi vode omogućava disanje drveta i postojanost bijele boje dugi niz godina. Za klasične interijere u kojima prevladava prirodna boja drveta, VELUX će i dalje nuditi modele prozora zaštićene samo bezbojnim lakom.

 

Tijekom travnja, kupnjom VELUX seta s bijelim prozorom osvajate gratis unutrašnje Siesta sjenilo. VELUX SET za kompletnu, energetski učinkovitu ugradnju sadrži: bijeli krovni prozor, opšav, BDX izolacijski set (ili BFX hidroizolacijsku maramicu), BBX parnu branu i vanjsku tendu koja štiti potkrovlje od topline. Više na www.velux.hr/setovi

Za prostorije s puno vlage preporučujemo bijeli poliuretan koji je otporan na vlagu i ne zahtjeva održavanje.

 

 

Kod završne obrade bijelom bojom vidljiva je prirodna struktura drveta