Najpoznatiji MC regije stiže u Zagreb: 'Očekujem vrhunsku zabavu'

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 10.05.2019. u 15:59

Brojimo sitno do rođendanske proslave na kakvoj još nikada nisi bio. U Domu sportova, 18. svibnja u 20 sati slavljenik će biti Extra FM, dok će ulogu majstora zabave preuzeti MC Stojan iz čije radionice izlaze samo megahitovi.

Extra FM već je stekla kultni status kao radio s muzikom koja te pokreće, a kulminacija se očekuje na proslavi prvog rođendana. Na pozornicu Doma sportova izaći će zvijezda koja je ''zavladala'' regionalnom glazbenom scenom. Milijuni ljudi plešu uz njegove beatove, jer se u stotinama milijuna broje pregledi njegovih pjesama na YouTubeu. Ti imaš priliku čuti majstora zabave uživo.

"U subotu, 18. svibnja očekujemo vrhunski provod", najavio je MC Stojan uoči dolaska u hrvatsku metropolu, a imao je i pitanje za svoje brojne fanove: "Jeste li spremni za najjači tulum u gradu?". Otkrio je da mu je svaki susret sa zagrebačkom publikom ostao u prelijepom sjećanju: "Publika je fantastična. Između mene i Zagreba postoji jaka kemija."

 

Kako bi MC Stojan rekao - najbolje se stvari događaju noću, a večer 18. svibnja bit će uistinu posebna. Stoga na vrijeme osiguraj ulaznice za rođendanski party godine. Karte možeš kupiti OVDJE putem sustava Eventim.

Extra party organizira Extra FM jer ima što slaviti. Godinu dana je prošlo od pokretanja radija s popularnom regionalnom muzikom. 365 dana bilo im je dovoljno da pokore tržište i razbiju brojne tabue. Slogan "Muzika koja te pokreće" odjekuje našim cestama, kafićima, domovima diljem zemlje.

Extra je svakodnevno s tobom pa te poziva i na rođendanski tulum za pamćenje. Sve vezano za Extra party 18. svibnja u Domu sportova možeš pratiti na extrafm.hr.