Note9 - učinkovitost u pokretu

 

U današnje vrijeme svi smo u konstantnoj žurbi i pokretu te nam je bitno da što više stvari uspijemo obaviti u najkraćem mogućem roku. Užurbani raspored i nedostatak vremena često predstavljaju veliki problem i zato nam je potreban učinkoviti pametni telefon s odličnim performansama koji zadovoljava sve naše svakodnevne poslovne i privatne potrebe.

Galaxy Note9 trenutno je na tržištu poznat kao najjači model južnokorejskog proizvođača, a podrazumijeva se da Note serija uvijek dolazi s inovativnom i vrhunskom tehnologijom. Ni ovoga puta Samsung nije razočarao.

Nevjerojatni terabajt memorije

Galaxy Note9 u potpunosti drži korak s vašim tempom života. Više ne morate sa sobom konstantno nositi punjač znajući da baterija mobitela neće izdržati cijeli dan, niti brisati fotografije i video zapise s mobitela kako biste oslobodili memoriju za zabilježavanje nekih novih uspomena. Note9 ima dovoljno snažnu bateriju koja bez problema može trajati cijeli dan, a kada se baterija isprazni, praktično bežično punjenje brzo ga vraća na 100%. Svim ljubiteljima fotografija, video zapisa, filmova i serija Note9 omogućuje čak 1TB prostora za pohranu, od čega pola čini interna memorija, a pola microSD kartica od 512GB što garantira beskonačan prostor za sve naše fotografije, video uratke i GIF-ove.

Više od pametnog telefona

Osim što može sačuvati sve vaše uspomene, uz Note9 dolazi nova S pen olovka, najveća baterija do sada na premium Galaxy telefonima te standardne tehnologije, kao što je brzo bežično punjenje, visoka otpornost na vodu i prašinu potvrđena IP68 certifikatom. Note9 nudi i dodatne Samsung usluge, poput Samsung Health i Samsung Pay. Za kraj, podsjetimo kako je Galaxy Note9 dostupan na hrvatskom tržištu u ponoćno crnoj i ljubičastoj boji, kao i novoj oceansko plavoj boji s jedinstvenom žutom S Pen olovkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 04:24