Odlučite se za šivaću mašinu koja najbolje odgovara Vašim potrebama

Svi znamo da je šivanje ljubav koja se prenosi  se koljena na koljeno, a kako se vremena mijenjaju sve je postalo dostupnije.  Šivanje je postalo vještina kojom vladaju malobrojni. Kada pomislite na šivanje, vrlo je vjerojatno da vam na pamet prvo padne SINGER. Razlog tome je njezino dugogodišnje postojanje i kvaliteta. Od davnina su naše bake i mame koristile Singerice kako bi sašile ili popravile neki komad odjeće, a mi smo odrasli gledajući njih kako s ljubavlju sjedaju za mašinu, uvlače konac u iglu i prepuštaju se užitku.

Ovog siječnja i do polovine veljače za vas smo pripremili posebnu akciju. Za svakoga se može pronaći po nešto kako bi usavršili svoju tehniku šivanja i nastavili s našom 168 godina dugom tradicijom. Vaš izbor može biti SINGER PROMISE 1409 koja ima 9 programa šivanja, lak odabir boda i podesivu i prilagodljivu duljinu boda. Ona automatski izrađuje rupice za gumbe u 4 koraka, samo postavite gumb u podnožje gumene rupice i stroj šiva rupicu savršene veličine za gumbe, pružajući dosljedne rezultate svaki put. Njezina čvrsta metalna konstrukcija drži sve mehanizme u savršenom skladu za besprijekorno šivanje i veću izdržljivost uređaja, te što je najbitnije od svega – prenosiva je! Također ima funkciju automatskog namatanja igle na kalem i višestruko pozicioniranje igle.

PROMISE 1409

Uz Singer TRADITION 2259 šivanje postaje tradicija koja se nastavlja. Ova Singerica ima 19 programa šivanja i 4 automatska programa šivanja rupa za gumbe. Također ima 4 snap-on pritisne stopice jer i ptice na grani znaju da kod šivanja vrlo laganih ili težih tkanina, ponekad je potrebno smanjiti ili povećati pritisak pritisne stopice kako bi stroj mogao provući tkaninu kroz stroj, a uz to ima i iznimno visoko podizanje pritisne stopice. Još jedna od karakteristika ove mašine je „Slobodna ruka“ sa spremnikom koja Omogućuje lak pristup manžetama, ovratnicima, rubovima hlača i drugim teško dostupnim područjima.

TRADITION 2259

TRADITION 2259

Singer TALENT 3321 savršen je stroj za mlade modne kreatore. S 21 programa šivanja, potpuno automatskom jednostavnom ručicom, podesivom duljinom i širinom šava te promjenjivim položajem igala, konstrukcija odjeće i drugi kreativni projekti nisu samo mogući, već zabavni i jednostavni! Glavna karakteristika Singer TALENT 3321 uz 21 programa šivanja je i brzo šivanje zahvaljujući kojemu dobivate profesionalnu brzinu za brže rezultate.

TALENT 3321

Uz kupnju ovih Singer šivaćih mašina na poklon dobijete knjigu „Šivanje: Popravljanje i krpanje““. Ovom knjigom više neće morati otpisivati voljeni komad odjeće nego je već popraviti ili dodatno urediti po želji.

Možda niste imali tu sreću naslijediti Singericu od svoje mame ili bake, ali sada vam mi donosimo Singer šivaće mašine po pristupačnim cijenama. Prepustite se mašti i razveselite jedinstvenom odjećom koja će biti vaših ruku djelo! Ne propustite ovu savršenu priliku koja traje od 08.01.2020. do 15.03.20120. jer Singer Promise 1409 od sada možete kupiti po sniženoj cijeni sa 1.599,00 kn na 1.399,00 kn , Singer Tradition 2259 sa 1899,00 kn na 1599,00 kn i Singer Talent 3321 sa 2399,00 kn na 1.999,00 kn. Nabaviti ih možete na webshopu Singer Hrvatska i kod ovlaštenih partnera Elipso, Emmezeta i eKupi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:11