Održana najava festivala Ringišpil u Splitu

U utorak, 27. Srpnja na jahti Ringišpila koja je isplovila iz splitske marine, održana je najava najvećeg regionalnog glazbenog festivala Ringišpil.

Uz organizatore, eventu su nazočile izvođačice, Milica Todorović, Petra Kovačević koje su već stigle u Dalmaciju te s nestrpljenjem očekujući početak festivala kao i modni stilist Neven Ciganović, inače zaštitno lice festival.

Organizator je okupljenima prezentirao program i koncept festivala te je održano i fotografiranje.

Iz organizacije RMFa g. Zlatko Ljevar , je istakao: s nestrpljenjem čekamo sam početak festivala zbog ogromnog interesa publike koja iz cijele regije i dijaspore dolazi u Split, veselimo se što ćemo u osunčanom Splitu imati priliku prezentirati ovaj potpuno novi koncept zabave u kojemu se arena pretvara u megaklub, također smo sigurni da će od same organizacije Ringišpil Music Festivala jako puno koristi imati i lokalna zajednica, nestrpljenjem čekamo sam početak festivala i zbog ogromnog interesa publike.

Vijest koja se proširila među okupljenima i koja nema službenu potvrdu je da će festival posjetiti i nogometna zvijezda Neymar koji ovih dana boravi u Splitu i Hvaru i koji bi trebao biti gost Soraje Vučelić koja je i sama promotorica festivala.

Više o festivalu:

Festival će u dvije večeri okupiti najveće zvijezde autohtone glazbe iz cijele regije. Koncept je nov na ovim prostorima i zabilježio je neviđen interes javnosti. Splitska Spaladium arena će u dvije večeri ugostiti regionalne zvijezde kao što su HARIS DŽINOVIĆ, SEKA ALEKSIĆ, ACA LUKAS, INDIRA RADIĆ, MILICA TODOROVIĆ, ANA NIKOLIĆ, ali i mnoge druge. Osim atraktivnih izvođača organizator se pobrinuo za vrhunski razglas, rasvjetu i scenografiju. Spektakl će dodatno začiniti spektakularni performeri koji dolaze izravno sa najpoznatijeg svjetskog party odredišta IBIZE. Ukratko, ovakva preobrazba velike arene u pravi klub koji radi do jutarnjih sati nije dosad viđena na ovim prostorima.

Više informacija o ulaznicama i festivalu Ringišpil možete pronaći na www.ringispil.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:15