Čarolija Adventa

Otkrili smo najljepši Advent u Hrvatskoj

Čarolija Adventa može započeti”, rekao je Djed Božićnjak i s vilenjacima svečano otvorio Advent u Westgate Shopping Cityju  Obiteljski centar shoppinga i zabave je pripremio pravi adventski sajam, Božićno selo.

Od sushija do kobasica - sve je na meniju adventa u Westgateu. Najveći hrvatski trgovački centar, Westgate Shopping City, pripremio je pravu alternativu klasičnom adventskom sajmu na otvorenom i s temperaturama u minusu. Sve čari adventa, veliko klizalište, Božićno selo u posebno uređenim baroknim paviljonima uz Westgate će ovaj advent napraviti čarobnim i za pamćenje.

Božićnim uređenjem se Westgate Shopping City pohvalio i na svojim društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Santa’s coming! #w. @mkillumination

A post shared by Westgate Shopping City (@westgateshoppingcity) on

Božić je sve bliže a kako bi džepovi ostali što puniji, ovaj vikend u Westgateu traje poznati Late Night Shopping koji kupci donosi popuste nakon 17 sati u omiljenim trgovinama kao što su Magic Baby, Muller, Sancta Domenica i drugi, a posebne pogodnosti je pripremio i TEDi koji je upravo u Westgateu nedavno otvorio svoju najveću trgovinu u Hrvatskoj.

Svaki vikend posjetitelje očekuje i glazba uživo, a cijeli program traje sve do 6. siječnja. I Djed Božićnjak je obećao svaki vikend posjetiti Westgate i svoju Božićnu šumu u kojoj će slušati želje najmlađih i darivati ih, a pridružit će mu se i Grinch te vilenjaci.

Za čarobno uređenje zaslužna je austrijska tvrtka MK Illumination koja je sve Božićne instalacije ukrasila i lampicama.

View this post on Instagram

Čarolija adventa u Westgateu kreće u subotu

A post shared by Westgate Shopping City (@westgateshoppingcity) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:29