Počinje najveći sajam vjenčanja

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 18.01.2019. u 16:00

Otvara se najveći sajam vjenčanja u Hrvatskoj koji će biti otvoren subotu i nedjelju, a preko stotinu izlagača predstavit će najnovije trendove da svako vjenčanje bude kao iz snova

Dani vjenčanja 2019., manifestacija koja okuplja više od stotinu izlagača iz svijeta vjenčanja, svečano se otvara u subotu u Westgate Shopping Cityju i trajat će dva dana. Ovogodišnji 'Dani vjenčanja’ donose najraznovrsnije izlagače te će se svi oni koji se spremaju izreći sudbonosno ‘da’ upoznati s ponudom sala i hotela za vjenčanje, različitim foto i video studijima, zlatarnicama s najljepšim vjenčanim i zaručničkim prstenjem… Među izlagačima će se pronaći i limuzine, kao i ponuda svih onih ‘malih’ detalja koja vjenčanje čine savršenim popust pozivnica, rasvjete, torti i drugog.

Sajam u subotu traje od 10 do 22 sata, a u nedjelju od 10 do 21 sat, a u zabavnom programu nastupit će Tarapana band, Davor Radolfi, brojni plesni klubovi dok će se službeni #AfterParty održati u kuglani Rock’n’Bowl u subotu u večernjim satima. Ni ovogodišnji Dani vjenčanja neće proći bez nagrađivanja pa će tako u nedjelju u 18 sati biti izabran najsimpatičniji par koji će osvojiti vrijedne nagrade za svoje vjenčanje.

Cijeli program sajma moguće je pronaći na www.westgate.hr, a posjetitelji Westgate Shopping Cityja ovaj vikend će moći uživati i u odličnim popustima Late Night Shoppinga. Kakve su popuste pripremili Reserved, Carpisa, adidas i drugi trgovci - najbolje je provjeriti u petak, subotu i nedjelju u Westgateu!