Posebno izdanje noćnog programa Reforma u klubu Masters

 

After Affair, dvojac koji sačinjavaju Bonjasky i Ivan Z, vrlo originalno i dosljedno promoviraju vlastiti zvuk i nisu pretjerano zainteresirani slijediti trendove ili im se prilagođavati.

Naredne subote, 18. svibnja, pred nama je posebno izdanje noćnog programa Reforma u klubu Masters na zagrebačkim Ravnicama, na koji After Affair stiže nakon uspješne regionalne turneje. U svega četiri godine od osnutka dana odradili su zavidan broj nastupa, uz imena kao sto su &ME, Ame, Adriatique, Butch, Chaim, Dixon, Denis Horvat, Guy J, HOSH, Lehar, YokoO, Sandrino, Patrice Baumel, Toto Chiavetta, Trikk...

After Affair je kombinacija dvojice glazbenih selektora koja veoma uspješno tijekom svojih višesatnih nastupa publici nudi pomalo neočekivane mješavine žanrova, što njihove setove čini originalnim i nepredvidivima. Činjenica je da je ovaj dvojac, svojom pojavom na regionalnoj elektronskoj sceni pokrenuo čitav niz pozitivnih zbivanja.

Bit će ovo prvi nastup After Affaira u Zagrebu uz domaće snage Nicolea i Flaneur.a nakon primitka nagrade za najbolji regionalni DJ duo od strane Ambasador.hr u studenom prošle 2018. godine.

Za tu priliku su pripremili nešto zaista posebno…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:39