CHILLY

Pravila nagradnog natječaja

1. DIO: ORGANIZATOR NAGRADNOG NATJEČAJA

Akter public, d.o.o., Remetinečka cesta 9/D, 10000 Zagreb

(u daljnjem tekstu: Organizator)

Za Nagradni natječaj vrijede ova pravila koja su obavezna za sve sudionike. Organizator zadržava sva prava izmjene pravila Nagradnog natječaja u bilo koje vrijeme tijekom Nagradnog natječaja. Svaka promjena bit će zabilježena i objavljena na kraju ovih pravila. Svaka promjena pravila Nagradnog natječaja, uključujući produživanje ili skraćivanje trajanja Nagradnog natječaja, bit će objavljena i počinje vrijediti od datuma objave na Facebook stranici. Organizator ne preuzima odgovornost za to jesu li sudionici upoznati s promjenama pravila Nagradnog natječaja sve dok su te promjene objavljene na Facebook stranici ili na kraju ovih pravila. Natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane društvene mreže Facebook/Instagram niti je povezan s portalom Jutarnji list.

2. DIO: TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj traje do 4.8.2019. u 23:59:59.

3. DIO: SUDJELOVANJE U NAGRADNOM NATJEČAJU

U Nagradnom natječaju može sudjelovati svaka fizička osoba koja je u trenutku početka Nagradnog natječaja navršila najmanje 18 godina i ima prebivalište u Republici Hrvatskoj. Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Organizatora niti članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća).

4. DIO: MEHANIKA NAGRADNOG NATJEČAJA

Upute za sudjelovanje u Nagradnom natječaju:

Za sudjelovanje u Natječaju kandidati moraju poslati u kojoj situaciji bi im trebao Chilly Delicate paket ili Chilly with Antibacterial paket na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U predmet maila moraju staviti Chilly, a u mail napisati svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj mobitela.

Prijave koje pristignu nakon 4.8. u 23:59:59 sati neće se razmatrati.

Nakon isteka nagradnog natječaja ćemo objaviti imena dobitnika u ovom članku. Dobitnici će biti kontaktirani putem e-maila.

5. DIO: NAGRADA I OBVEZE DOBITNIKA

Dobitnike nagradnog natječaja birat će stručni žiri od 3 člana i to s obzirom na kreativnost prijavljenih komentara sve u skladu s ovim Pravilima.

Dobitnik nema mogućnost primanja gotovine ili zamjenskih nagrada. Nagrada se ne može prenijeti na drugu osobu. Nakon odabira dobitnika, bit će odabran i rezervni dobitnik, u slučaju nemogućnosti stupanja u kontakt s glavnim dobitnikom ili ako glavni dobitnik nije valjan iz bilo kojeg razloga koji je izvan kontrole Organizatora. Rezervni dobitnik bit će kontaktiran ako se za to pojavi potreba.

Ako dobitnik ne odgovori na proglašenje u roku od 24 sata, bit će kontaktiran rezervni dobitnik.

Organizator ne preuzima odgovornost u slučaju da je dobitnik pružio one točne podatke ili informacije koje su dovele do nemogućnosti dodjeljivanja nagrade.

6. DIO: OBVEZE, ČUVANJE TAJNOSTI PODATAKA

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici se slažu i obvezuju se poštivati sve stavke pravila Nagradnog natječaja. Sudionici svojim sudjelovanjem u Nagradnom natječaju neopozivo prihvaćaju da je Organizator u reklamne svrhe ovlašten koristiti njihovu prijavu te njihovo ime i prezime. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju sudionik također daje suglasnost za to da Organizator pohrani njegove osobne podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka. Po završetku Nagradnog natječaja ta se suglasnost može povući u svakom trenutku. Organizator će s podacima pobjednika postupati sukladno Zakonu o zaštiti podataka. Podaci pobjednika bit će dostupni Organizatoru i agenciji koja provodi nagradni natječaj.

Podaci će se koristiti unutar tima zaduženog za organizaciju nagradnog natječaja te će biti zadržani do trenutka do kada pobjednik ne iskoristi nagradu. Organizator zadržava pravo otkazati, prekinuti ili staviti u stanje mirovanja Nagradni natječaj u slučaju više sile, zaraze računalnim virusom, računalnih grešaka, manipulacije, neovlaštenog zahvata, prijevare, tehničkog kvara, ljudske pogreške koja je izvan kontrole Organizatora, ako je time ugroženo upravljanje, sigurnost, pravičnost, etičnost ili ispravna provedba Nagradnog natječaja.

7. DIO: SPOROVI

Svi sporovi između Organizatora i sudionika ovog Nagradnog natječaja bit će riješeni sporazumno ili, ako to neće biti moguće, rješavat će se pravnim putem. Za sve sporove nadležan je Općinski sud u Novom Zagrebu. Sretno!

*U slučaju da se u nagradnom natječaju ne prijavi dovoljan broj sudionika, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 10:57