Pravu fan zonu za bodrenje Vatrenih možete imati i kod kuće

Pobjedom protiv Rusije, Hrvatska je osigurala prolazak u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva i zaludila navijače diljem zemlje. Navijačka euforija traje i dalje, a praćenje utakmica hrvatske reprezentacije postalo je glavna preokupacija svih Hrvata. Ulice i trgovi svih hrvatskih gradova mjesto su fan zona, a prave navijačke oaze postale su i - ljetne terase jer nema boljeg mjesta za uživanje u pobjedama hrvatske reprezentacije nego na prostranoj terasi uz odlično društvo te dobru hranu i piće. Kako je kupnja nekretnina u Hrvatskoj u porastu, trenutno jedne od najtraženijih nekretnina su one s balkonom ili terasom na kojima se može slaviti do kasno u noć.

Ponuda takvih nekretnina na portalu Prvi Kvadrat dosta je raznolika, a ovo su neke od najatraktivnijih:

1. Pleškovec, Međimurska županija

promo

Na sjeveru Hrvatske, u mjestu Pleškovec, nalazi se obiteljska samostojeća kuća s prekrasnim dvorištem. Osim uživanja u vrtu, kuća ima i veliku terasu s roštiljem koja je idealno mjesto za brojno društvo i vrtne zabave.

2. Vinogradi ulica odvojak, Zagreb

promo

Za one koji više preferiraju stanove, u Zagrebu se nalazi prostran dvoetažni stan u širem centru grada. Divna terasa s pogledom na grad, idealna je za ljetna večernja druženja.

3. Jazbinski odvojak X, Zagreb

promo

Stan u Jazbinskom odvojku posjeduje prostranu terasu idealnu za popodnevno roštiljanje s prijateljima, a dodatni zabavni sadržaj za cijelu ekipu je i mini nogometni teren ispred zgrade.

4. Lovćenska ulica, Zagreb

promo

U podsljemenskoj zoni, nalazi se ova kuća od 640 m², čija ogromna terasa nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Prostor za roštilj te bazen samo su neke od prednosti ove kuće.

5. Ulica Mihajla Pupina, Varaždin

promo

U divnom okruženju, u Varaždinu, nalazi se ovaj dvojni objekt s prekrasno uređenom terasom. Ovaj malen prostor je intiman, idealan je za popodnevno odmaranje i opuštanje, te istovremeno kao stvoren za vrtnu zabavu.

6. Juršići, Istarska županija

promo

Za one koji preferiraju veću udobnost i luksuz, na Prvom Kvadratu mogu pronaći i takve nekretnine, a jedna od njih je ova vila smještena u Jurišićima. Sama vila prostire se na 170 m², a zidom ograđena okućnica od 1400 m² skriva lijepo uređen prostor za odmor i uživanje. S obzirom na mirno okruženje oko vile, slavlja i zabave mogu potrajati do kasno u noć.

Osim ove izdvojene ponude, na specijaliziranom portalu za nekretnine Prvi Kvadrat, mogu se pronaći i ostale nekretnine, a novosti iz svijeta nekretnina mogu se saznati i na njihovom Facebooku, Instagramu ili Blogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:55