Procvjetajte zajedno s prirodom – maske IROHA nature daju svježinu i blistavost

 

Dolaskom proljeća priroda buja – ono što je jučer bio sićušan pupoljak, danas je raskošan cvijet. Kad bi se barem i naša koža nakon zime mogla tako obnoviti, da začas postane svježa i meka poput cvjetnih latica... Itekako je to moguće s maskama za lice IROHA nature koje sadrže visoku koncentraciju najfinijih prirodnih sastojaka u praktičnim pakiranjima.

Bilo da ujutro želite razbuditi ten, ili tijekom dana brzo izbrisati tragove umora i zablistati, ili pak “ušuškati“ kožu prije spavanja – maske IROHA nature idealno su rješenje za svaku prigodu. S ovim maskama nema “petljanja“ ni gubitka vremena, jer su osmišljene prema potrebama suvremenih žena, kako bi im pružile intenzivnu njegu poput profesionalnog kozmetičkog tretmana – i to u samo desetak minuta.

IROHA nature detoks maska u maramici, koja je oblikovana tako da se jednostavno stavi na lice, dubinski pročišćuje kožu i uklanja nepravilnosti zahvaljujući drvenom ugljenu i voćnim ekstraktima, a ujedno hidratizira ten i smanjuje bore pomoću hijaluronske kiseline.

Hijaluronskom kiselinom prožeta je i IROHA nature anti-age pamučna maska za lice i vrat koja sprečava pojavu znakova starenja te umanjuje već postojeće bore i pomaže kod gubitka volumena. Ova maska obogaćena je i kolagenom koji koži daje čvrstoću i gipkost.

Maske za lice IROHA nature temelje se na vrhunskim prirodnim sastojcima i najučinkovitijim tehnologijama za oporavak kože, a ne sadrže parabene i nisu testirane na životinjama.

S maskama IROHA nature svaki dan možete uživati u profesionalnom tretmanu kod kuće za samo 15 minuta.

www.irohanature.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:53