Provjerite jeste li dobitnik ulaznica za Seasplash festival

 

Na samom pragu punoljetnosti, vrijeme je da Seasplash festival ode na svoje prvo samostalno putovanje. Prvi put u 17 godina festivala ovoljetno izdanje seli se na jug, u predivnu Dalmaciju, točnije na rt i plažu Martinska. Smještena direktno preko puta grada Šibenika, na jedinstvenom srimskom poluotoku i na samom ulazu u šibensku luku, Martinska će svojim privlačnim izgledom i lokacijom otvoriti novo poglavlje u povijesti festivala. Od 18. do 21. srpnja 2019. opuštanje uz sunce i more te najbolje od domaćeg i međunarodnog reggaea, duba, drum and bassa, junglea, ska i punka čeka vas u Martinskoj!

☀︎KONCERT OTVORENJA 17. SEASPLASH FESTIVALA ☀︎

Godina 2019. je zaista godina noviteta za Seasplash festival. Osim predivne nove lokacije - plaža Martinska kod Šibenika, Seasplash festival će po prvi put u svojoj 17-godišnjoj povijesti biti otvoren posebnim koncertom i to na jednoj od najljepših ljetnih pozornica Jadrana - Tvrđavi sv. Mihovil u Šibeniku. Tako će u srijedu, 17. srpnja 2019., na ovoj srednjovjekovnoj tvrđavi u samom centru Šibenika nastupiti sjajni glazbenici koje predvodi New York Ska-Jazz Ensemble.

Uz ovu jedinstvenu koncertnu atrakciju i grupu koja je utemeljila jazz-ska žanr, koncert otvorenja uveličat će i poznati domaći roots reggae bend iz Zagreba, Brain Holidays, kao i legendarni dvojac Bass Culture Sound System. Nikako nemojte propustiti priliku doživjeti jedinstveno iskustvo prvog Seasplash koncerta otvorenja na Tvrđavi sv. Mihovila, koja pruža nevjerojatnu akustiku i prekrasan pogled na šibenski arhipelag i grad Šibenik, uz zalazak sunca i kasnije ispod čistog zvjezdanog neba.

______________________________________________________________

Imena dobitnika ulaznica za festival:

Antonela Crvelin iz Rijeke

Toni Vekerić iz Zagreba

Imena dobitnika za ulaznice za koncert otovrenja:

Lana Kassim iz Dugog Sela

Anamaria Franceschi iz Siska

Katarina Gugić iz Zagreba

Čestitamo svim sretnim dobitinicima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 19:21