Samsung Galaxy Tab S6 Lite – spoj elegancije i funkcionalnosti

 
 Samsung

Galaxy Tab S6 Lite, moderan je i pristupačan tablet namijenjen radu i zabavi. S velikim zaslonom, tankim i kompaktnim dizajnom te redizajniranom S Pen olovkom, Galaxy Tab S6 Lite predstavlja idealan izbor tableta za brzinsko vođenje bilješki te uživanje u omiljenom sadržaju.

Neograničeno stvaralaštvo uz redizajniranu S Pen olovku

Bez obzira koristite li tablet za posao ili učenje, najnovija verzija S Pen olovke savršen je asistent u vođenju bilješki i organizaciji obaveza. Uz pomoć novog dizajna, S Pen olovka se zbog svoje udobnosti može usporediti i s tradicionalnom olovkom za pisanje, dok poboljšana latencija olovke i 0,7 mm vrha olovke pružaju veću preciznost za bilježenje i crtanje. Sve bilješke kreirane S Pen olovkom moguće je pretvoriti u digitalni zapis uz Samsung Notes aplikaciju te se one lako kategoriziraju, označavaju, proučavaju te ih je moguće pohraniti u raznim formatima.

Samsung

A kada završite s radom, svoju S Pen olovku možete magnetski zakvačiti na desnu stranu uređaja ili zaštitne maske, bez brige da ćete ju izgubiti. Redizajniranu olovku nije potrebno niti puniti zbog inovativnog načina korištenja bez baterije.

Vrhunski dizajn i lakoća korištenja

S 10.4-inčnim zaslonom i ultra-tankim rubovima, Galaxy Tab S6 Lite pruža nevjerojatno iskustvo svojim širokim i čistim prikazom. Njegova lagana težina čini ga idealnim tabletom za obavljanje zadataka, bilježenje i gledanje videozapisa ili filmova. Opremljen najnovijom verzijom korisničkog sučelja optimiziranim za velike zaslone, Galaxy Tab S6 Lite pruža intuitivno i jednostavno korištenje te navigaciju kroz uređaj, čineći prebacivanje između više aplikacija neometanim i bez napora.

Samsung

Unaprijeđene mogućnosti za zabavu

Galaxy Tab S6 Lite dolazi s inteligentnim, korisnim te zabavnim značajkama koje pružaju veći svakodnevni užitak uz glazbu, streamanje sadržaja, online kupovinu te povezivanje s prijateljima. Uređaj je opremljen s dvostrukim AKG i Dolby Atmos zvučnicima koji pružaju visokokvalitetan 3D surround zvuk. Uz ovaj jedinstveni tablet možete uživati u svojim omiljenim sadržajima bez reklama te ih preuzeti na svoj uređaj, kao i pristupiti inačicama YouTube Music i YouTube Kids putem besplatne You Tube Premium licence u trajanju od četiri mjeseca.

Uz to, Galaxy Tab S6 Lite može koristiti cijela obitelj, gdje će, uz Samsung Kids aplikaciju, najmlađima roditelji moći ograničiti vrijeme za igru, kao i pristup određenim aplikacijama kako bi djeca sigurno zakoračila u šareni digitalni svijet pun aplikacija i igara za učenje i dobar provod.

Galaxy Tab S6 Lite može postati središte vaša četiri zida kako biste ostali produktivni i organizirani, a dostupan je u Oxford sivoj i Angora plavoj boji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 17:44