SONUS FESTIVAL 2018

Saznajte koje zvijezde su se priključile Sonus festivalu

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 16.05.2018. u 10:59

Saznajte koje zvijezde su se priključile Sonus festivalu
Promo

Kao da već bogat program 6. izdanja Sonus festivala nije bio dovoljan, organizatori su najavili još 19 imena koja će nastupiti tijekom 5 dana i 5 noći u klubovima na plaži Zrće, samo nekoliko metara od Jadranskog mora.

Archie Hamilton, Boris Brejcha, Cassy, Cezar, Craig Richards, Digby, Dr. Rubinstein, Johannes Brecht live, Ralf, Rossko, Skizzo, Stephan Bodzin live i The Martinez Brothers pridružit će se već impozantnom programu koji će prema fanovima, najbolji hrvatski festival, priuštiti svojim posjetiteljima od 19. do 23. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarus i Kalypso.

Nekoliko domaćih I regionalnih imena od koji su neki već članovi Sonus obitelji, a neki će imati po prvi put priliku nastupiti pred internacionalnom publikom od nekoliko tisuća ljudi koji dolaze na Sonus iz više od 60 zemalja svijeta, čine Andrea Ljekaj, Felver, Groovyman, Kristijan Molnar, Mariano Mateljan, Marina Karamarko i Yesh.

 

Ljubitelji elektroničke glazbe iz cijelog svijeta još jednom će posjetiti hrvatsku party meku i upustiti se u avanturu koja spaja uživanje na prelijepim plažama, kristalno čistom Jadranskom moru, izvođače svjetskog kalibra i nevjerojatan program pod otvorenim nebom tijekom nezaboarvnih 5 dana I 5 noći.    

Uz najveća svjetska imena kao što su Maceo Plex, Marco Carola, Loco Dice, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Jamie Jones, Seth Troxler, Adriatique, Âme DJ, Dixon, Peggy Gou, Rødhåd, Pan-Pot, Charlotte De Witte, Nastia i Amelie Lens, posjetitelji iz cijelog svijeta su s razlogom proglasili Sonus jednim od 10 najbojih svjetskih festivala u kolovozu par godina zaredom.

Saznajte koje zvijezde su se priključile Sonus festivalu
 

Early bird i prvo izdanje ulaznica je rasprodano i trenutno su u prodaji dostupne povoljnije ulaznice za EX YU posjetitelje po cijeni od 670 kuna (€90), putem naših online shopova Entrio.hr, Ticketshop.hr ili TISAK Media prodajnih mjesta.

Ako ste u potrazi za smještajem za vrijeme trajanja festivala, posjetite web stranicu festivala i odlučite se za kamp, apartman ili hotel koje nude Sonus travel partneri http://www.sonus-festival.com/journey/accommodation/

Promo
 

Sonus festival je lansirao i vlastiti kanal na Viberu gdje fanovi mogu biti u kontaktu s drugim ljudima istih preferencija, dijeliti svoju strast prema festivalu i pronaći sve potrebne informacije o festivalu, na svom mobitelu. Svi mogu pratiti Sonus na Viberu, da li kroz opciju downloada posebnog izdanja Sonus stickera [https://vb.me/sonusstickers] ili tako što će se priključiti službenoj Sonus zajednici [https://vb.me/sonus2018community]. Uz više od 1 bilijun korisnika diljem svijeta, Viber je jedna od vodećih komunikacijskih platform, ali i socijalnih mreža. Gotovo svi vodeći globalni brandovi , ali I svjetske poznate ličnosti imaju svoj kanal na Viberu gdje njihovi fanovi mogu pratiti najnovije vijesti o njima i primati ekskluzivni sadržaj. Putem Sonusovog Viber Chat Bota, moguća je I kupovina ulaznica za festival [https://vb.me/sonus2018chatbot].