SPAR na svojim policama daje prednost domaćim proizvođačima

 
 SPAR

SPAR Hrvatska od samog početka poslovanja podržava male, srednje i velike hrvatske dobavljače te vjeruje u kvalitetu hrvatskih proizvoda kojih je na policama SPAR i INTERSPAR trgovina svaki dan sve više.

Kako bi dodatno povećao vidljivost domaćih proizvoda hrvatskih proizvođača na svojim policama, SPAR je pokrenuo veliku kampanju Da, domaće je! koja ih stavlja u prvi plan. Tako trenutno surađuje s čak 400 malih, srednjih i velikih hrvatskih dobavljača, a taj broj se neprestano povećava. Upravo su zbog toga danas SPAR supermarketi i INTERSPAR hipermarketi trgovine s najviše domaćih proizvoda.

SPAR

S ciljem još veće prepoznatljivosti domaćih proizvoda, SPAR Hrvatska uveo je i robnu marku Vrtovi Hrvatske pod kojom se također mogu pronaći proizvodi više od 40 malih domaćih proizvođača i OPG-ova. Svi proizvodi pod tom robnom markom 100% su domaće proizvodnje i na SPAR-ovim policama dostupni su tijekom cijele godine ovisno o sezoni. Voće i povrće tako dolazi iz okolice Virovitice, Vinkovaca, Bjelovara, Čazme, Varaždina, okolice Zagreba, okolice Zadra, doline Neretve i Vrgorca. Njihov broj kontinuirano raste čime SPAR dodatno potvrđuje svoju posvećenost hrvatskoj kvaliteti te daje velik doprinos domaćem gospodarstvu.

SPAR

Kako bi dodatno pomogao malim domaćim poljoprivrednim proizvođačima koji trenutno zbog izvanredne situacije svoje proizvode više ne mogu prodavati na tržnicama, SPAR osigurava plasman njihovih proizvoda u SPAR i INTERSPAR trgovine. Do sada je ostvario suradnju s novih 60 domaćih poljoprivrednih proizvođača i OPG-ova pa se tako na policama SPARA, između ostalog, mogu naći mladi luk od OPG-a Mrašić Ivana, OPG-a Špiranec Mladen, OPG-a Rasinec Ana, OPG-a Vedriš Ivica i OPG-a Veličan Damir, grah od OPG-a Balog, jabuke OPG-a Vesna Bašić, češnjak OPG-a Raos-Vrgorac te cvjetača i brokula tvrtke Tlzit.

SPAR

SPAR i dalje poziva sve male proizvođače da se jave kako bi osigurali plasman svojih proizvoda na police SPAR i INTERSPAR trgovina, i to direktno na broj SPAR centrale 01 2410 900. Oni koji nemaju mogućnost samostalnog pakiranja i isporuke proizvoda mogu kontaktirati distributere Marinadu, Fragarija i Osatinu koji će taj posao odraditi za njih te time ubrzati cijeli proces plasmana proizvoda na police.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:41