Splash ljeto za cijelu obitelj u termama Tuhelj

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 07.06.2017. u 13:16

Novi tobogani, obiteljsko wellnessiranje i saunanje, atraktivni animacijski programi i radionice -  za ljeto u kojem će uživati svi članovi obitelji

Terme Tuhelj, 6. lipnja 2017. – S novim toboganima Vodenog planeta obiteljsko ljetovanje u Termama Tuhelj nikad nije bilo zabavnije. Ovisnike o adrenalinu očekuje nezaboravan spust s 12,5 metara visokog i 120 metara dugog novog tobogana na vanjskom kupalištu i s pet metara visokog i 55 metara dugog tobogana na unutarnjem dijelu Vodenog planeta.

Za predah od vodenih atrakcija tu je igraonica na dvije etaže s toboganom i stijenom za penjanje, a mali umjetnici i kreativci neće propustiti posebno osmišljene art radionice. Animacijski tim vodi računa da djeci nikada ne bude dosadno - vodene igre na bazenima, druženje na radionicama, Tuhi aqua fun uz maskote, večernji Mini disco i brojna iznenađenja pružit će zabavu koja će se još dugo pamtiti.

Najmlađi gosti i u wellness centru mogu uživati u posebno kreiranim masažama i tretmanima, a obiteljsko saunanje u Svijetu sauna, doživljaj je koji se ne propušta. Od ovog ljeta očekuje vas čokoladni program i šećerni piling, koji nije samo zdrav za kožu nego i zabavan i zanimljiv za vaše klince. Ne zaboravite, uvijek možete povjeriti djecu na čuvanje timu Terma Tuhelj i ukrasti nekoliko sati samo za sebi i omiljene tretmane i rituale.

I hrana je prilagođena djeci i njihovom ukusu, dok će obiteljske sobe i prostrani apartmani hotela Well**** ljetovanje učiniti još ugodnijim.

Iskoristite pogodnost All inclusive light obiteljskog paketa u kojem je boravak za dvoje djece gratis i uživajte u Spalsh ljetu!

 

http://www.terme-tuhelj.hr/

Facebook fan page Terma Tuhelj