Zvuči poznato?

Stalno sam mislila da sam nešto zaboravila ugasiti u stanu

 Shutterstock

Svakodnevna jurnjava, toliko informacija, obveza u svakom trenutku, po dva gadgeta u rukama, pokušavam stići i ne zaboraviti sve i onda mi se dogodi da se vraćam gasiti svjetlo, provjeriti jesam li zatvorila plin na štednjaku nakon skuhane kave, ili pak jesam li ugasila grijanje kad sam izašla. – podijelila je s nama čitateljica Sara svoju svakodnevnu dinamiku u kojoj nije lišena brige.

Neki su mi prijatelji pričali da su si u stan ugradili neke pametne uređaje te mogu putem aplikacije na pametnom telefonu ili računalu provjeriti stanje u svojem domu, i to zahvaljujući senzorima pokreta, dima i vlage. Detektiraju li senzori dim, neočekivano kretanje ili nagli porast vlage, primit ćete obavijest te ćete stići na vrijeme reagirati i spriječiti potencijalno veću štetu. Svaki senzor aktivira se već na prvi znak opasnosti od poplave ili požara. Senzor pokreta unutar prostorija, pak, reagira na kretanje u kući dok vas nema, tako da je efikasno upozorenje na pokušaj neovlaštenog ulaska u vaš dom.

Croatia osiguranje nudi prvu policu pametnog osiguranja imovine. Policu je moguće ugovoriti online, a korisnici koji je ugovore u minimalnom trajanju od pet godina, i to za više od 67 kuna mjesečno, na poklon dobivaju poseban CO Iskon.Smarthome sustav.

Polica Croatia Imovina objedinjuje osiguranje građevinskog dijela i stvari u kućanstvu. To znači da njome osiguravate sve građevinske dijelove kuće ili stana - zidove, krov, zidne obloge, instalacije, antene i bojlere, kao i sve vrijednosti koje se u objektu nalaze. Ta je polica u kombinaciji s posebnim CO Iskon.Smarthome sustavom trenutno najpametnije osiguranje doma na tržištu. Sve informacije o polici osiguranja Croatia Imovina možete saznati na besplatnom telefonu 0800 1884 ili odmah online izračunajte cijenu police.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:14