Zablistajte za Novu godinu!

TOTAL MAKEOVER LICA BEZ SKALPELA Magazin Appeal & Poliklinika Dermalife vam daruju uljepšavanje

U ovom vrijednom nagradnom natječaju nudimo čak tri tjedna uljepšavanja različitim tretmanima koji će se odvijati u tri faze.

1. U procesu starenja najvažniju ulogu ima kolagen, koji uz elastična vlakna i hijaluronsku kiselinu stvara potporu tkivu i daje koži elastičnost, vlagu i čvrstoću. Kako bismo potaknuli buđenje i revitalizaciju kože, u prvoj fazi pomlađivanja koristit ćemo nekoliko metoda. Za početak, površinski i srednje duboki kemijski piling kako bismo obnovili površinski sloj, uklonili hiperpigmentacijske mrlje i popravili teksturu kože te poboljšali prokrvljenost, a nakon toga ćemo neabrazivnim laserom dodatno stimulirati fibroblaste, koji su dermalne stanice odgovorne za produkciju kolagena.

2. U drugoj fazi hijaluronskim filerima različitih gustoća licu ćemo dodati volumen koji se s godinama izgubio, a bude li potrebno, možemo i preoblikovati određene dijelove lica i prekriti nedostatke. Fileri različite gustoće i karakteristika koriste se za perioralnu regiju, periokularnu regiju, volumen i preoblikovanje, ovisno o kvaliteti kože.

3.
U trećoj fazi, ujedno završnoj, dajemo onaj zadnji, tzv. "touch up" postupak, a za to ćemo koristiti hijaluronske skinboostere koji nisu fileri u pravom smislu riječi, nego predstavljaju filing terapiju stabiliziranom hijaluronskom kiselinom. Skinbooster se inkorporira u srednji sloj kože difuzno, bez dodatka volumena, i korigiraju se sitne bore, poboljšava tekstura te daje završni sjaj uz duboku hidrataciju kože.



dr. Nevija Delalle

Da biste postali kandidat u nekoliko nam rečenica opišite svoj problem te objasnite zašto smatrate da biste bili pravi izbor za makeover. Navedite što želite korigirati na svojem licu i zašto mislite da ga baš Vi zaslužujete.


Prijave za totalni makeover za Novu godinu šaljite nam na e-mail adresu, a sve detalje oko nagradne igre pronađite u novom broju magazina Appeal. Prijave možete slati od 15. 11. do 29. 11. 2018. godine.



Detaljnija pravila nagradnog natječaja pronađite ovdje.

Zagreb, 171012.
Ilica 203, poliklinika Dermalife.
Tretman pomladjivanja laserom u poliklinici Dermalife kojem se podvrgnula Sandra Puscenik.
Na slici: dr. Nevia Delalle Lozica.
Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
CROPIX

Realizacija makeovera moguća je isključivo u razdoblju od tri tjedna, a predviđeno je da traje od 6. do 27. prosinca 2018. i izvodi se u Zagrebu. Dobitnik prihvaća plan terapije dr. Nevije Delalle, uz dogovor o detaljima.

Nagradit ćemo samo jednog dobitnika, o čemu će odlučivati žiri koji čine dr. Nevia Delalle, predstavnik tvrtke Proximum d.o.o., i predstavnik magazina Appeal.

Objavu o dobitniku objavit ćemo 6. prosinca na portalu Jutarnji.hr.

Sretno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:31