JUTARNJI LIST NAGRAĐUJE VJERNOST

U PETAK, 5 LIPNJA, POČINJE VELIKA NAGRADNA IGRA: OSVOJI BMW 118i

Jutarnji list od petka organizira novu nagradnu igru. Nagrada koju dijelimo ovaj put, zaista je posebna: riječ je o novom BMW-u serije 1

Mali ulog za veliku nagradu

Put do novog BMW-a sasvim je jednostavan: trebate skupiti samo 10 kupona koji će biti objavljeni u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista od 5. lipnja do 14. lipnja. Prvi kupon potražite u petka, 5. lipnja. Nakon što ste skupili svih 10 kupona ili 9 kupona i joker kupon (15. lipnja), sve što trebate učiniti je da ih pošaljete na adresu: PP 210, Za nagradnu igru Jutarnjeg lista, 10001 Zagreb. Javno izvlačenje održat će se 25. lipnja, a ime sretnog dobitnika bit će objavljeno u Jutarnjem listu 27. lipnja. Nagradna igra počinje u petak, nemojte propustiti svoj primjerak najčitanijih dnevnih novina, jer želje se ostvaruju uz Jutarnji list!

Vrhunski dizajn i prvoklasna izrada

BMW serije 1 je mlad, moderan i urban. Kompaktni omjeri, fluidna linija krova i zapanjujuće, dinamične linije obećavaju agilnost i zadovoljstvo u vožnji na prvi pogled. Unutrašnjost je moderna i precizno strukturirana.

Putnicima nudi više prostora nego ikada prije. Autoritet koji je odmah prepoznatljiv: dizajn BMW-a serije 1 ostavlja snažan dojam i iznutra i izvana. Počevši od dinamičnog prednjeg kraja s velikom dvostrukom rešetkom maske i širokim donjim dijelom prednjeg branika. Jasno definirane konture prolaze paralelno s fluidnom linijom krova do prepoznatljivog stražnjeg kraja. Premium karakter BMW-a serije 1 nastavlja se u unutrašnjost. Ovdje putnici mogu uživati u velikodušnoj i otvorenoj ugodnoj atmosferi. Kokpit impresionira ergonomski optimiziranim značajkama opreme i sustavno ugrađenom orijentacijom prema vozaču.

Učinkoviti motori, pogon na prednje kotače koji je sada premijerno prikazan u novom BMW-u serije 1 i suvremene tehnologije podvozja jamče iskustvo vožnje puno dinamike i agilnosti, dok inovativne tehnologije i sustavi pomoći vozaču osiguravaju da ćete uvijek sigurno i udobno stići na svoje odredište.

Pravila nagradne igre pročitajte na linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:30