Uber traži još 2.000 partnera-vozača

Što kažete na fleksibilno radno vrijeme i tjedne isplatu zarade?

Uber traži 2.000 novih partnera-vozača i nudi odličnu priliku svima koji žele biti sam svoj šef i voziti kada njima to odgovara. Vožnja na Uberu ostavlja partnerima-vozačima vremena za obitelj, hobije i omiljene trenutke s prijateljima.

Nema ni čekanja do mjesečnih isplata novca jer se prihodi od vožnji isplaćuju tjedno ako otvorite vlastitu tvrtku ili obrt, a svi oni koji nemaju tvrtku niti vlastito vozilo svejedno mogu voziti na Uberovoj platformi tako što će se zaposliti kroz tvrtke naših partnera-vozača koji također mogu osigurati i vozilo. Sve što je potrebno kako biste se prijavili su osobna iskaznica i vozačka dozvola te razgovor s Uberovim predstavnikom.

Marina B., Uberova partner-vozačica istaknula je zašto voli voziti na Uberovoj platformi: “Privukle su me tjedne isplate i fleksibilno radno vrijeme. Prvo sam mislila kako ću biti jedina Uber partner-vozačica, ali ugodno sam se iznenadila koliko žena vozi preko Ubera! Nadam se da će što više žena prepoznati prednosti vožnje na Uberu i početi što prije voziti.”

Uber je tehnološka platforma koja spaja korisnike i partnere-vozače na jednostavan i siguran način putem mobilne aplikacije, a u Hrvatskoj je prisutan od 2015. godine. Usluga je dostupna u Zagrebu, Zadru, Splitu i Dubrovniku s više od 85.000 aktivnih korisnika, a samo prošlo ljeto Uber je u gradovima na obali koristilo više od 30.000 korisnika.

Uber poziva sve one koji razmišljaju o tome da se pridruže i postanu partneri-vozači da ispune formular na Uberovoj internet stranici, dođu i saznaju više na uvodnoj prezentaciji u svom gradu ili nazovu na 0800-0044 i saznaju sve što ih zanima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:51