Udobnošću i kvalitetom života do uspjeha i produktivnosti

 

U blizini križanja Heinzelove ulice, Radničke ceste i Slavonske avenije dovršava se najsuvremeniji uredski park Zagreba i Hrvatske – Matrix Office Park. Najmoprimci neće uživati samo u visokoj kvaliteti ureda – nego i u iznimnoj kvaliteti života. Niz dobro odabranih dodatnih sadržaja i zelena gradnja, koja čuva okoliš i unapređuje zdravlje ljudi, čine iskustvo rada u Matrixu ugodnim, produktivnim i poticajnim.

Matrix Office Park je novi projekt GTC grupe, poznate po projektu Avenue Mall. Investicija od 300 milijuna kuna odgovara na potrebu zagrebačke poslovne scene za kvalitetnijim, održivijim i zdravijim uredima. Poslovni kompleks GTC grupe bit će novi zagrebački epicentar poslovnog života. Radovi se privode kraju, a useljenje se planira za početak 2019. godine.

Interes poslovne zajednice pokazao je kako je Zagreb spreman za povećanje standarda vezanih uz uredske prostore, pa investitor po dovršetku gradnje Matrixa već planira daljnji razvoj kvalitetnijih i suvremenijih poslovnih prostora.


Atraktivan dizajn i visoka kvaliteta izvedbe

Projektiranje Matrix Office Parka povjereno je arhitektonskom uredu Gobli GmbH iz Graza i tvrtki Troing iz Zagreba. Pročelje od stakla i aluminijskih profila po kojem će Matrix biti prepoznatljiv izvest će tvrtka KFK, a glavni izvođač radova je Kamgrad.


Sve potrebno za rad – i visoku kvalitetu života

Uz svu osnovnu uredsku infrastrukturu, Matrix Office Park svojim zakupcima nudi i niz pomno odabranih dodatnih sadržaja koji rad i boravak u uredskom parku čine ugodnijim i kvalitetnijim. Stanari mogu računati dovoljan broj parkirnih mjesta, punjače za električna vozila, električne bicikle i sigurna parkirna mjesta za bicikle, tuševe, garderobe, dobre restorane, maloprodajne dućane, fitness i wellness sadržaje, kao i obilje ugodnih zajedničkih prostora za sastanke, odmor i produktivnu razmjenu ideja.



Održivost – zdravlje za ljude i očuvanje okoliša

Matrix Office Park zadovoljava vrlo visoke kriterije LEED Gold certifikata održive gradnje koju karakterizira smanjena emisija C02, korištenje obnovljivih izvora geotermalne energije, djelomično zeleni krov i visokoučinkoviti sustavi grijanja i hlađenja, korištenje netoksičnih materijala i način gradnje koja reducira neugodne vibracije i neželjenu buku radnih prostora.

Bolja kvaliteta vanjskog zraka uslijed manje emisije CO2 i ugodniji ambijent nadovezuju se i na bolji unutarnji zrak filtriran i ventiliran naprednim sustavima, što smanjuje učestalost alergija, astme, iritacija dišnih puteva. Optimalna vlažnost i temperatura sprečavaju širenje virusa i bakterija, pa je i pobolijevanje od viroza, prehlada i gripe rjeđe. Bolje zdravlje direktno utječe na produktivnost, zadovoljstvo i manju stopu fluktuacije radne snage.

Fleksibilnost uredskih prostora

Uredski park potiče raznovrsnost i dinamičnost svog poslovnog ekosustava, pa su uredi prilagodljivi malim, srednjim i velikim kompanijama. Najmoprimci mogu odabrati položaj, veličinu ureda i prilagoditi sve njegove parametre vizualnom identitetu svoje tvrtke.

Uz ugodnost, zdravlje, održivost, produktivnost i ugodan radni ambijent, Matrix Office Park predstavlja i prestižnu lokaciju koja će impresionirati partnere, klijente i zaposlenike kompanija koje će u njemu pronaći svoj novi poslovni dom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:26