NAGRADNI NATJEČAJ

UKLJUČITE SE I OSVOJITE 8x2 naslova irske megabestseller autorice Cecelije Ahern u izdanju Profila!

Nagradni natječaj se održava od pon., 7.10. - čet. 10.10.2019 do 12h.

Nagradni natječaj je završio.

Dobitnici su:

  • Milica Milivojevic, Zagreb
  • Helena Vičević, Čavle
  • Tamara Brinjak, Pakrac
  • Marina Jelic, Split
  • Maja Oroz, Dugo Selo
  • Vedran Sladonja, Valtura
  • Tina Gunc, Čakovec
  • Roberta Ivančić, Pazin

________________________________________________

Cecelia Ahern: Klub P. S. Volim te

Prošlo je sedam godina od Gerryjeve smrti i šest otkad je Holly pročitala njegovo posljednje pismo. Holly sada radi u dućanu rabljenom odjećom sa svojom sestrom Ciarom. Dućan je i mjesto druženja lokalne zajednice u kojem se redovito snimaju podcasti na temu Kako govoriti o...

Holly je zadovoljna svojim životom, ostavila je prošlost za sobom, u novoj je vezi, uspostavila je unutarnji mir i raduje se budućnosti. Ponosi se sobom jer sve što je prolazila nakon gubitka voljenog muža nije bilo nimalo jednostavno. Jednoga dana Ciara predloži Holly da gostuje u podcastu i govori o smrti. Holly pristaje i ne sluteći kakvu će lavinu pokrenuti te koliko će se njezin život iz temelja promijeniti, još jednom... Klub P. S. Volim te topla je, dirljiva i inspirativna priča o ljubavi, smrti, žalovanju, opraštanju i nadi. Bez sumnje svi ljubitelji Cecelije Ahern uživat će u ovom prekrasnom nastavku romana P. S. Volim te.

Cecelia Ahern: P. S. Volim te

Neki ljudi čekaju cijeli svoj život kako bi pronašli srodnu dušu. Holly i Gerry nisu dugo čekali. Vole se od djetinjstva, znaju sve jedno o drugome, završavaju jedno drugome rečenice. Ne odvajaju se. I nikako se ne mogu zamisliti jedno bez drugoga.

No život je zamislio nešto drugo. Gerry je umro ostavivši Holly posve slomljenu, ali ostavio joj je i pisma. Po jedno pismo za svaki mjesec u godini. Svako je pismo potpisao riječima P. S. Volim te. Holly ih otvara i, čitajući ih, polako uspijeva stati na noge.

Višemilijunski hit P. S. Volim te prvijenac je irske spisateljice Cecelije Ahern čiji su romani dosad prodani u vrtoglavih 25 milijuna primjeraka u više od 40 država svijeta.

____________________________________________________________

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:54