US. POLO ASSN 50% na cjelokupan asortiman

US.POLO ASSN je brend koji zastupa US.Polo asocijacija,zvanična institucija za razvoj i održavanje Polo sporta osnovana prije više od 100 godina u Americi.

Sve počinje sa konjem, lopticom, palicom i željom za pobjedom. Ali Polo nije samo to. U pitanju je izuzetan sport koji inzistira na izazovu da se bude brži, bolji, spremniji, hrabriji, izdržljiviji.

promo

Danas se odjeća pod ovim brendom prodaje u više od 135 zemalja u specijaliziranim dućanima, robnim kućama i retail lancima.

U.S. POLO ASSN. predstavlja kolekciju sa dva brenda koji nose nove teme, sjedinjujući stil i prirodne boje sa retro trendom, ali ipak odražavajući svoje jednostavne linije.

promo

Kolekcija America Cup stavlja crvenu, tamno plavu i bijelu boju u središte pažnje, dok kolekcija Silver Cup mješa sezonske trendy boje i uzorke sa jedinstvenim stilom brenda U.S. POLO ASNN.

Koncept i vizualni identitet ovoga brenda oslikava sve kvalitete polo sporta i stila, tako da kupovina u radnjama US.POLO ASSN u Arena Centru, Zagreb i US.POLO ASSN u Joker centru, Split osim kvalitetne kupovine, osigurava ugođaj za sva osjetila, kao i doživljaj poput onoga koji nosimo, nakon posjete svijetskim metropolama.

promo

A da bi ste što bolje započeli ovo predblagdansko doba darivanja, US.Polo vam od 21.07.2018. poklanja 50% na cjelokupan asortiman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:24