OD PONEDJELJKA, 28. KOLOVOZA

VELIKA NAGRADNA IGRA ARENA CENTRA I JUTARNJEG LISTA Uključite se i osvojite automobil Hyundai i10!

 
 Promo

Kupi! Ispuni! Odvezi!

Nagrađujemo vrijednom nagradom – automobilom Hyundai i10. Svaki kupac koji u razdoblju od 28. kolovoza do 17. rujna ostvari potrošnju u minimalnom iznosu od 100 kuna potencijalni je dobitnik ove atraktivne nagrade. Potrebno je još samo ispuniti prijavnicu koju ćemo objavljivati u Jutarnjem listu, kao i na prodajnim mjestima u Arena Centru.

VELIKA NAGRADNA IGRA ARENA CENTRA I JUTARNJEG LISTA Uključite se i osvojite automobil Hyundai i10!

Kako igrati

Sudjelovati u nagradnoj igri mogu svi oni koji u razdoblju od 28. 8. do 17. 9. ostvare minimalnu potrošnju od 100 kuna u svim trgovinama, kafićima, kinu ili drugim postojećim objektima u Arena Centru. Potrebno je popuniti prijavnicu koju ćemo objavljivati u Jutarnjem listu svaki dan od 28. 8. do 3. 9., dok ćete je na prodajnim mjestima Centra pronaći sve do 17. 9. Popunjena prijavnica (osobni podaci i broj računa iz trgovine) ubacuje se u nagradu – automobil Hyundai koji će, tijekom trajanja nagradne igre, biti izložen u Centru. Javno izvlačenje dobitnika održat će se 18. 9. 2017. u Arena Centru točno u podne.

Svi sudionici nagradne igre detaljno se mogu informirati o načinu sudjelovanja na portalu Jutarnji.hr gdje su objavljena Pravila nagradne igre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:25