Veliko izdanje Future Scopea dovodi Matadora

 

Future Scope kao rezultat svoje stalne predanosti klupskoj glazbi, 14. prosinca u Boogaloo klub premijerno dovodi techno DJ-a i producenta Matadora.

Ulica grada Vukovara 68 ni u prosincu neće mirovati, već nastavlja u punom pogonu sa vatrenim izdanjima. Došao je red na Matadora, globalno poznatog umjetnika čije ime krasi titula za „Top 20 izvođača“ prema Resident Advisorovoj anketi. Ovaj techno virtuoz nagrađen je za najbolji live nastup na Ibizi 2014. godine, a dvije godine kasnije dočekala ga je ista nagrada. Iza sebe ima niz izdanja, a posljednji EP „Dynamite“ koji je izašao u listopadu izdao je za vlastitu izdavačku kuću RUKUS. Ovaj EP prati prošla dva izdanja „Cyclone Series Vol 1“ i suradnju s ARTBATOM na „Apollo 11“. Začinjen je melodičnim mračnim ritmom i malo acida.

Poznat je po svom zvuku kojega ukrašavaju snažne bas linije, ali i eksplozivnim nastupima pa ne čudi da je bukiran na svjetski poznatim festivalima kao što su Awakenings, Tomorrowland, Space Ibiza i Sonar Istanbul. Osim toga, započeo je i koncept „95 BPM: Music To Fill The Space“ koji je posvećen downtempo i ambijentalnoj glazbi kojom je upotpunio posebnu večer u Los Angelesu, za čiji je meni i sam bio zadužen. Cijenjen je od strane drugih izvođača, osobito Richieja Hawtina kojemu je i sam bio ambasador za njegov analogni DJ mixer PLAYDifferently Model 1.

Boogaloo klub oživjeti će na dva floora; Main Floor, rezerviran je za mračni zvuk na kojem će osim Matadora, udomiti Seraphima Codexa, Heryju te svima poznatog programskog menadžera Bogaloo kluba, Anđelka Šipuša koji se krije iza aliasa Shipe. 2nd Floor krasit će Mozer - dobro poznati tanzen rezident, povratnik na scenu kao i na Boogaloo floor, koji će vas spontano prošetati kroz različite plesne stilove i držati na rubu do samog kraja. Uz Mozera, iza pulta će stati i Yesh čije ime često slušate na Radiju 101, točnije Contrast Radiju koji je posvećen klupskoj glazbi.

Svakoga koga interesira progresivni i mračan zvuk, pozvan je na jedno od posljednjih ovogodišnjih izdanja Future Scopea o kojemu će se još dugo šuškati. Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio te na blagajni kluba Boogaloo po cijeni od 90 kuna u pretprodaji.

FB EVENT

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 01:32