www.MojKvart.hr preporuke za Vaš grad

 

Poduzetništvo kontinuirano doprinosi društvu te ima važnu ulogu u razvoju i rastu hrvatskog gospodarstva. Mojkvart je za vas istražio i prepoznao uspješne hrvatske poduzetnike koji znaju i mogu te izdvojio 6 najzanimljivijih. Pogledajte što i gdje možete pronaći u Zagrebu i Splitu.

Il Camino je restoran koji spaja umijeće talijanskog kulinarstva s hrvatskom autohtonom kuhinjom. Najvažnije nam je ponuditi odličnu kvalitetu uz izvrsnu vrijednost za novac, a to naši gosti i prepoznaju. Našim gostima nudimo vrhunska à la carte jela s našeg pomno kreiranog menija. Istovremeno, svakodnevno možete birati i ponudu dnevnih jela po iznimno pristupačnim cijenama. Dođite se i opustite u intimnoj atmosferi uz vrhunsku uslugu i hranu.

INTERPRETA usluge d.o.o. je agencija koja nudi usluge prijevoda, usluge sudskog tumača, grafičke obrade teksta, profesionalnog usavršavanja te tečaj stranih i hrvatskog jezika. INTERPRETA uspješno surađuje s preko 1000 stalnih i zadovoljnih klijenata uz neprestani godišnji rast. Sve prijevode vrše iskusni prevoditelji i stalni sudski tumači ovlašteni od županijskih sudova Republike Hrvatske. Vrhunski tim prevoditelja i bogata mreža poslovnih suradnika INTERPRETI je omogućila pružanje usluge prevođenja na sve europske i mnoge svjetske jezike. Svi prijevodi pripremaju se točno, savjesno i unutar ugovorenih rokova. Vrhunska kvaliteta pružene prevoditeljske usluge i usluge sudskog tumača temelj je sustava upravljanja tvrtkom, a zadovoljiti zahtjeve svih korisnika osnovno je načelo poslovanja.

Tvrtka Pin tehnika d.o.o. osnovana je 2010. na osnovu petnaestogodišnjega iskustva u ugradnji automatskih vrata, automatizaciji ulaza na privatnim i poslovnim objektima, te petogodišnjem iskustvu u opremanju interijera staklenim stijenama, ogradama i automatskim vratima.Stečeno znanje i vještine stavljamo na uslugu našim kupcima i partnerima, kako bi im olakšali i pojednostavili opremanja poslovnih i stambenih objekata i to od prijedloga rješenja sve do realizacije. Suvremeni građevinski projekti imaju sve veće i kompleksnije dizajnerske i tehnološke zahtjeve. Stoga, prateći svjetske trendove, stalno ulažemo u proširenje i modernizaciju poslovanja i asortimana, kako bi svakim danom mogli odgovoriti na rastuće zahtjeve tržišta. Iz svog asortimana izdvajamo: automatska vrata (klizna, zaokretna i roto), staklene pregradne stijene (fiksne i pokretne), razna uredska i stambena staklena vrata, fiksne i pokretne zvučno izolirane pregradne stijene za restorane i konferencijske dvorane, staklene tuš kabine i pregrade, staklene ograde i stubišta i aluminijske sustave za prozore, vrata i fasadne stijene.

Odlična kava potiče kreativnost i učinkovitost u uredu, kao i dobro raspoloženje i atmosferu na radnom mjestu. Osnovna djelatnost tvrtke Divum Domo je postavljanje i briga o radu aparata za tople i hladne napitke, te malih uredskih aparata sa vrhunskom illy kavom. Zašto illy kava? 100% arabica – mješavina devet vrsta najbolje uzgojene i izabrane kave. Arabica – karakterizira je uzgoj na višim nadmorskim visinama zbog čega ju je teže uzgajati. Glavna prednost je nizak postotak kofeina, te izbalansiran odnos kiselosti i gorčine uz aromu koja dugo ostaje u ustima.Aparati su različitih dimenzija, dizajna i kapaciteta kako bi se moglo izabrati najbolje rješenje za Vaše potrebe. Redovitim obilaskom, servisiranjem i punjenjem aparata potrebnim sirovinama dajemo Vam sigurnost da je Vaš omiljeni napitak uvijek nadohvat ruke.

Tradicija obiteljskog obrtništva traje od 1981 godine, na usluzi smo našim klijentima sa profesionalnošću i ozbiljnom predanošću poslu. Od projekta do realizacije i montaže svjetleće reklame proces prati tim mladih stručnjaka, kvalificiranih i pristupačnih klijentu u svakoj fazi izrade Vašeg vizualnog identiteta. SIGNUM X također nudi usluge post-prodaje gdje svojim profesionalnim pristupom garantira uslugu održavanja instaliranih svjetlećih reklama kako na području Hrvatske tako i izvan granica, stoga smo u mogućnostiodgovoriti na svaki Vaš zahtjev. Vaše poslovne prostore, trgovine, barove, restorane, možemo učiniti prepoznatljivim i konkurentnim na tržištu. Unesite u Vaše svjetleće reklame svijet boja, dizajna i noviteta koje Vam pruža naš profesionalni tim SIGNUM X. SIGNUM X Vam nudi usluge kompletnog ili parcijalnog oslikavanja vozila, grafika i konturnih rezanja natpisa iz pvc folija te apliciranja istih. U mogućnosti smo odgovoriti svim Vašim i dizanjerskim zahtjevima u pogledu oslikavanja vozila, izloga, brodova... te svih vrsta digitalnog tiska velikih formata kako izrade tako i montaže. Sustav CNC izrezivanja materijala XXL formata zahvaljujući svojoj veličini i iznimnoj preciznosti u poziciniranju te brzinom rada dopušta nam izradu svih oblika vizuala od materijala kao što su inox, aluminij, mesing, pvc plastika, drvo, stiropor... ili pak vizualne kreacije od plexiglasa za scenografije. Lasersko izrezivanje i graviranje XXL formata pruža veliki izbor personaliziranih artikala kao što su: vizualane kreacije od plexiglasa za scenografiju i kuću, privjesci, natpisne pločice, brojevi za hotelske sobe, reklamni stalci od plexiglasa i ostala plexi galanterija, namještaja. Mogućnost rezanja do 30 mm plexiglas stakla. SIGNUM X nudi T3 AIRFRAME vrhunske expo sustave za sajamske i ostale prezentacijske i marketinške djelatnosti kako same konstrukcije tako i izrade svih potrebnih vizuala za njih sa mogućnošću ugradnje rasvijetnih tijela u svrhu bolje prezentacije Vašeg proizvoda, te montaže istih prema zahtjevu. T3 AIRFRAME sustavi su sustavi u kojima nije potreban nikakav alat za montažu stoga su jedni od vodećih na tržištu

Specijalistička veterinarska ambulanta Dugi Dog, u svom laboratoriju koristi takve metode kako bi vaši ljubimci uvijek bili zdravi. Osim analize krvi, nude i sistematske preglede koji su također važni za zdravlje vaših ljubimaca. U ponudi se nalazi mali sistematski pregled koji podrazumijeva opći pregled, bijelu i crvenu krvnu sliku s razmazom krvi, biokemijski pregled bubrega i jetre (dva parametra), pregled izmeta na parazite, kompletni pregled mokraće, pregled ultrazvukom i pregled kože i zvukovoda kamericom. Dok veliki sistematski pregled uz sve navedeno još uključuje četiri biokemijska parametra, pregled oka, ortopedski pregled, neurološki pregled te pregled usne šupljine s čišćenjem zubnog kamenca. Kako bi vaši ljubimci uvijek bili vedri i veseli, posjetite veterinarsku ambulantu Dugi Dog i s pomoću analize krvi, na vrijeme otkrijte o kojoj je bolesti riječ. Spašavanjem njihovog zdravlja, spašavate i svoje. Za sve ostale informacije posjetite ambulantu na adresi Mislava Krleže 9 u Dugom selu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:27