Zašto farmaceuti preporučuju upravo Twinlab magnezij?

    AUTOR:
    • PR

  • OBJAVLJENO:
  • 21.04.2017. u 15:02

Katarina Biškup, mag.pharm.
Katarina Biškup, mag.pharm.

Katarina Biškup, mag.pharm.

Optimalan unos magnezija je esencijalan za održavanje zdravlja cjelokupnog organizma. Osim što sudjeluje u metabolizmu stvaranja energije i doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, magnezij  regulira cijeli niz procesa koji osiguravaju normalno funkcioniranje živčanog sustava.

Najčešći simptomi nedostatka magnezija su umor i grčevi u mišićima.

Osobe pod stalnim stresom, rekonvalescenti, starije osobe, trudnice, djeca te sportaši imaju povećane potrebe za magnezijem, pa ga često uzimaju kao dodatak prehrani.

Nedostatak magnezija je sve učestaliji i kod ostale populacije zbog neprimjerene i neadekvatne prehrane te zagađenog okoliša. 

Zadovoljni korisnici već više od 20 godina odabiru Twinlab Magnezij kao siguran i provjeren dodatni izvor magnezija.

Osvoji Twinlab Magnezij

Zašto farmaceuti preporučuju upravo Twinlab magnezij?

Kapsulirani oblik omogućuje jednostavnu primjenu te optimalnu iskoristivost bez unosa umjetnih sladila i aditiva koji se upotrebljavaju u proizvodnji drugih proizvoda.

Osim što je jedan od najisplativijih proizvoda na tržištu pogodan je i za starije osobe i sve one koji imaju probleme sa probavnim traktom i trebaju izbjegavati šumeće oblike.

Nakon skoro 50 godina rada Twinlab je i dalje ostao vjeran svojim korijenima. Za razliku od mnogih drugih proizvođača, Twinlab i dalje inzistira na vrlo strogim kontrolama kvalitete od početka do kraja proizvodnog procesa, te se sva proizvodnja odvija u SAD-u.

Uvjerite se i sami.....