Zašto i ekipa koja ne prati sport ide u Dom sportova?

Malo nas je iznenadila kolegica iz redakcije, «nesportašica», kada je pitala «Tko će sa mnom u srijedu na utakmicu?». Na pitanje kakvu utakmicu i zašto ide, ispalo je da zapravo uopće ne ide zbog sporta.
 Cedevita

«Gdje ćeš za Novu godinu?», jedno od najiritantnijih pitanja u ovom dijelu godine dobilo je svog mlađeg brata – «Gdje ćeš za Svetog Nikolu?»

Kolegica iz redakcije, potvrđena «nesportašica», nadovezala se sa «Tko će sa mnom na košarku?». Ispalo je da ne ide (samo) zbog loptanja, nego da mala dvorana Doma sportova postaje dobro mjesto i za tjedni izlazak.

- Želimo pokazati da glavni razlog ne mora biti zaluđenost košarkom već želja da se zabavi s ekipom, nasmije, čuje dobra glazba, pogleda neki nastup, osvoji nagrada i jednostavno bude dva sata na cool događaju – kaže Arsen Šolić, voditelj marketinga KK Cedevita.

Tako je u ovu srijedu (6.12.) jedna od opcija za okupljanje i dva sata zabave nastup Cedevite u Eurokupu. Osim što ekipa iz hrvatskog prvaka napravi dobar «štimung» za posjetitelje, ovog puta je i protivnik atraktivan. Turska Darušafaka je trebala već biti pobijeđena u Istanbulu, ali 11 razlike u drugom poluvremenu nije bilo dosta i Turci u Zagreb stižu bez poraza.

Za sve kojima zadnje dvije rečenice nisu bile bliske, dođite i vidite zašto ne treba biti «zagrijan» za košarku da bi bilo zanimljivo. Podbacivanje je u 19.45, a vrijedi doći ranije, smjestiti se na dobrom mjestu i možda pitati za iduću utakmicu «Tko ide sa mnom?».

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:55