Zašto je adidas SOLARBOOST nova najbolja tenisica za trčanje

Trkači u raznim gradovima širom svijeta jednoglasno su se složili kako je adidas SOLARBOOST definitivno najsvježija inovacija od strane adidasa.

Inspirirane NASA tehnologijom i s posebnom Tailored Fiber Placement (TFP) tehnologijom postižu sve vrhunske karakteristike tenisice. Osjećaj kao da lebdite u svemiru među zvijezdama poput astronauta je samo dodatni plus.

Ne morate se više brinuti ni za način na koji trčite jer se ove SOLARBOOST tenisice za trčanje prilagođavaju karakteristikama pojedinaca koji ih nosi te pomažu u ostvarenju željenih preformansi. U prijevodu, znatno utječu na kvalitetu trčanja što znači da ćete trčati više i rezultati će biti bolji.

Po principu izrade svemirskih brodova, svaki milimetar adidas SOLARBOOST tenisice precizno je povezan te je otklonjen svaki višak težine koja bi mogla ometati sve profesionalne i rekreativne trkače.

Tako, novi SOLARBOOST model teži samo 295 grama, što je 15 grama manje u odnosu na prethodni Energy Boost.

Ako spadate među zahtjevne ljubitelje trčanja, adidas SOLARBOOST tu je kako bi vam pružio najvišu razinu udobnosti jer je središnji dio tenisice napravljen tako da prianja i pruža podršku stopalu na svakoj podlozi. Lagano „polijetanje“ i slijetanje je također zagarantirano.

Novi SOLARBOOST model potražite u Sport Vision trgovinama i na webshopu i podignite svoje trčanje na novu, zvjezdanu razinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:04