Pametno rješenje za najčišći dom

Zašto kupiti Roomba 895

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 10.05.2018. u 12:33

 

Koliko puta u životu Vam se dogodila situacija da su Vam se gosti najavili samo nekoliko sati prije dolaska, a Vi ste bili na poslu ili ste imali još neku drugu obavezu prije dolaska kući? I jedino što Vam se cijelo vrijeme motalo po glavi bilo je kako što prije doći kući i usisati sav nered i prašinu?

Vašim mukama došao je kraj. Zaboravite na stres i prestanite trošiti vrijeme na čišćenje. Robotski usisavač Roomba 895 pametno je rješenje za čišćenje Vašeg doma, osim što sam čisti, posjeduje i WiFi vezu što Vam omogućuje da njime upravljate putem mobilne aplikacije iRobot HOME s vašeg pametnog telefona ili tableta. U svakom trenutku budite spremni za dolazak gostiju jer robotski usisavač će sve očistiti čak i dok ste vi izvan vlastitog doma.

Robotski usisavač iRobot Roomba® 895 iz serije 800 ima do 5 puta više usisne snage u odnosu na prethodne modele Roomba. Još bolje metlice uklanjaju zapetljane dlake, tako da robotski usisavač ove serije praktički ne treba održavanje.  Idealan je za stanove i kuće s površinom podova do 120 m². Čisti sve vrste tvrdih podova i tepiha, te nema problema s prelaženjem s tepiha na ravne površine i obrnuto.  Posjeduje i funkciju podešavanja vremena čišćenja. Kada poželite očistiti svoj dom, potrebno je samo da na mobitelu ili tabletu pritisnete tipku CLEAN. Podesite vrijeme čišćenja, a sve ostalo će on odraditi sam.

Ugrađena je nova 1800 mAh Litij-ionska baterija. Zahvaljujući bočnoj četkici Roomba može učinkovito očistiti područje oko namještaja, zidova, uglova i drugih teško dostupnih mjesta. Dvije suprotno rotirajuće gumene četkice s vodilicama pokupit će prljavštinu sa svih vrsta podova i tepiha, a zbog svog oblika ne zahtijevaju održavanje jer ne zadržavaju prljavštinu. Model Roomba 895 je opremljen s fleksibilnim glavom za čišćenje AeroForce koja dinamički prilagođava površinu za čišćenje bilo podnih obloga, tepiha, linoleuma i pločica. Spremnik za gomilanje prljavštine AeroForce tehnologije pomoću HEPA filtera bilježi čak i najfiniju prašinu, dok Vam indikator punog spremnika savjetuje kada je vrijeme da se isprazni.  U paketu dobivate i novu integriranu stanicu za punjenje, virtualni zid s dvostupanjskim djelovanjem i zamjenski filtar.

 

Posebne značajke Roombe® 895:

Adapt® Navigacija

• Kretanje ispod namještaja i oko nereda

• Niskoprofilni dizajn

• Izbjegava stepenice i ostala potencijalna mjesta gdje može pasti

• Ovim jedinstvenim sustavom i tehnologijom Roomba preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi, koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području

 

iRobot HOME App:

• Čistite i zakažite raspored čišćenja gdje god se nalazili putem iRobot HOME mobilne aplikacije te pregledajte mapu očišćenih površina

• Pohranjivanje rasporeda čišćenja, do 7x tjedno

• Pristupite savjetima i podršci, uključite obavijesti  kako biste primali ažuriranja u stvarnom vremenu o statusu čišćenja i još mnogo toga – sve s vašeg pametnog telefona

 

Patentirani trostupanjski sustav čišćenja AeroForce:

• koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja

• revolucionarni sustav za čišćenje AeroForce kombinira nekoliko elemenata koji pridonose povećanju učinkovitosti usisavanja i do 50%.

• Usisava uz rubove i kutove

 

 

Priuštite si robotski usisavač i dopustite svom domu da zablista. Iskoristite ponudu Od 10.5. do 30.6.2018. (ili do isteka zaliha) iskoristite uštedu od 500 kuna. Redovna cijena proizvoda je 4.499 Kn, a sada iRobot Roombu 895  možete pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 3.999,00 kn.  Akcija vrijedi na iRobot Hrvatska prodajnim mjestima (iRobot web trgovina, iRobot štand u Arena Centru u Zagrebu i iRobot štand u City Centeru One u Splitu) te na prodajnim mjestima Elipso, eKupi, emmezeta, Harvey Norman, Pevec, Links i Svijet medija. Detalje o proizvodu potražite ovdje.