SAVRŠEN POSAO

Želite li ostvariti uspješnu karijeru, prvo morate razumjeti prodaju. Evo koji poslodavac upravo zapošljava

 

Croatia osiguranje upravo zapošljava prodajne savjetnike na području cijele Hrvatske. Novi zaposlenici dobit će ugovor na neodređeno i fiksnu plaću uz koju mogu zaraditi i dodatni bonus, ovisno o prodajnim rezultatima koje ostvare. Croatijini zaposlenici koji su svoju karijeru u kompaniji počeli kao prodajni savjetnici slažu se da se radi o zahtjevnom i dinamičnom poslu koji vas iz dana u dan testira, u kojem se svakog dana suočavate s novim izazovima. Dobro je, naglašavaju, što se već na toj prvoj stepenici uz puno truda možete dokazati te uz dobre rezultate i dobro zaraditi.

Iako se radi o startnoj poziciji u kompaniji, mnogi su Croatijini prodajni savjetnici ostvarili uspješne karijere u njoj. Tomislav Meštrović jedan je od njih. On je danas direktor Službe za upravljanje vanjskom prodajnom mrežom, no prije nego što je dospio na upravljačke pozicije, sedam je godina proveo na terenu.

- Prva je godina svakako najzahtjevnija. Treba naučiti proizvode, razviti prodajne vještine i u konačnici upoznati kompaniju, ali se može ostvariti odličan rezultat. Evo mog primjera. Ja sam prve godine ostvario 400 posto plana i postao VIP savjetnik, što je dokaz da su naše mogućnosti daleko iznad ciljeva koje nam postave - kaže Meštrović.

Kako naglašava, posao prodajnog savjetnika je odgovoran, ali je ujedno i privilegij raditi za tržišnog lidera.

- Rad u prodaji mogu usporediti s radom privatnog poduzetnika iza kojeg stoji najsnažniji brend u zemlji. Prednosti su samostalno upravljanje radnim vremenom i stvaranje poznanstava. Ako ste predani poslu, uspjeh neće izostati. S time dolaze i odlični prihodi. Uz najbolji tim i najkvalitetnije stručnjake na tržištu, zadovoljstvo je postizati rezultate - naglašava Meštrović.

Primjer Tomislava Meštrovića pokazuje da je Croatia poslodavac koji kod svojih zaposlenika prepoznaje potencijal za preuzimanje složenijih i odgovornijih poslova te da ih u skladu s time usmjerava u daljnjem razvoju karijere. Za njih je pripremljen cjeloviti program razvoja s ciljem unapređenja ključnih kompetencija od strateškog promišljanja i upravljanja, preko vještina vođenja tima i poslovanja, do operativnog upravljanja i unapređivanja poslovnih procesa. Od dolaska u Croatia osiguranje, kao i u svim kasnijim fazama zaposlenja, zaposleni u toj kompaniji mogu računati na mentorsku podršku, kontinuirano usavršavanje putem internih edukacija te uvijek dostupan e-learning sustav. Ta platforma na jednome mjestu objedinjuje prezentacije, upute, edukacijske tečajeve i druge sadržaje koji korisnicima pomažu u unapređenju njihovih znanja i vještina.

Osim toga, Croatia osiguranje brigu o svojim zaposlenicima pokazuje i organiziranjem brojnih sportskih i društvenih događaja. Djelatnici Croatia osiguranja svake godine sudjeluju na Sportskim susretima Adris grupe, Međunarodnom nogometnom turniru financijskih institucija te B2B run utrci, a prošle je godine ta kompanija organizirala i prvi Obiteljski dan. Na čak osam lokacija u Hrvatskoj, zaposlenici su taj dan proveli u ugodnom druženju uz članove svoje obitelji, kolege i brojne druge goste. Pogledajte oglas i doznajte što sve dobivate uz posao prodajnog savjetnika u Croatia osiguranju te kako se na njega prijaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:33