LABYRINTH OPEN FESTIVAL

Zgrabi karte za najiščekivaniji festival ljeta po super cijeni! Kreće #LABO18

Konačno su otvorene prijave za regionalne karte putem kojih će stanovnici regije (Ex-Yu zemalja) moći kupiti svoju ulaznicu po povoljnijim cijenama za Labyrinth Open 2018!

Nakon uspješnog prvog izdanja festivala, drugo izdanje Labyrinth Opena održat će se od 11. do 14. srpnja 2018. godine na sunčanoj hrvatskoj obali. Labyrinth Open objavio je prva imena koja će vas osvojiti na pozornicama u Omišu. Ovime dokazuje kako nastavlja istim tempom kao i prošle godine pa tako ove godine dolaze Amelie Lens, Hernan Cattaneo, Len Faki i Stephan Bodzin...

Labyrinth Open održat će se u Kampu Galeb, potpuno opremljenom luksuznim kućicama i bazenima na predivnoj obali grada Omiša. Ovaj boutique festival ograničenog kapaciteta održat će se u podnožju planine Mosor s izravnim pristupom u Jadransko more. Osim toga, festival nudi i dodatne sadržaje: partije na brodu, glazbenu konferenciju te mnoge druge zabavno rekreativne aktivnosti poput raftinga i jedrenja na dasci.

Kako bi osigurali karte po povoljnijoj cijeni potrebno je otići na stranicu Labyrinth Opena labyrinthopen.com i prijaviti se na #LABO 18 REGIONAL PRE-REGISTRATION.

Prijave su otvorene do 20.1.2018. pa svi ljubitelji elektronske glazbe - uhvatite priliku i ostvarite popuste na karte i smještaj!

Konačan popis od preko 50 izvođača bit će objavljen u siječnju kada će i krenuti prodaja regionalnih karata, kampa i kućica. Ponavljamo oni koji su se prijavili moći će na cijene za regionalnu publiku ostvariti dodatni popust!

Ulaznice i informacije:labyrinthopen.com

Facebook: facebook.com/labyrinthopen

Instagram: instagram.com/labyrinthopen

Kako je bilo prošlog ljeta na prvom izdanju Labo Festa, pogledajte u videu ispod:

Iza festivala stoji tim iz Belgije pod imenom Labyrinth Productions koji iza sebe ima gotovo deset godina iskustva rada s najvećim imenima iz svijeta elektroničke glazbe. U ljetu 2017. godine tim se odlučuje na prvo festivalsko izdanje u Omišu, malome gradiću u podneblju planine Mosor gdje se rijeka Cetina ulijeva u Jadransko more.

U Hrvatsku donose poslasticu za sve ljubitelje elektroničke glazbe fokusirajući se osim na glazbu i na gastronomsku ponudu te radionice. Posjetitelji će tako moći sudjelovati u radionicama i seminarima vezanima za digitalne trendove i glazbenu industriju.

Festival nudi smještaj u kampu Galeb gdje će rasplesani entuzijasti moći birati između luksuznog smještaja koji uključuje direktan pristup plaži ili nešto povoljniju verziju, kampiranje u šatorima.

Ove godine festival će se održati od 11. do 14. srpnja te je ograničenog kapaciteta stoga rezervirajte svoje karte na vrijeme. Ono što čini ovaj festival posebnim je lokacija okružena prirodnim ljepotama, ispunjena pozitivnim vibracijama i kvalitetnim glazbenim programom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 23:24