Dječak i muškarac poginuli u naletima dvaju vlakova

ZAGREB - U dva odvojena naleta vlakova  u nedjelju u večernjim satima poginule su dvije osobe.



Na području Vrbovca, kod mjesta Lonjica, teretni vlak naletio je oko 19.45 sati na nepoznatog muškarca dok je na otvorenoj pruzi između Sesvetskog Kraljevca i Sesveta nepunih sat i pol prije poginuo nepoznati dječak dobi oko 15 godina.



Ni jedna ni druga osoba kod sebe nisu imali dokumente. Dječak je, kako smo neslužbeno doznali, najvjerojatnije počinio samoubojstvo jer je vlakovođa naveo policajcima kako ga je vidio dok je istrčavao pred njegov vlak koji vozi na relaciji Dugo Selo - Zagreb. Istrčao je iz grmlja, nekih dva kilometra od pružnog prijelaza u Sesvetskom Kraljevcu, u smjeru Zagreba. Na mjestu je preminuo.



Očevid je policajcima otežalo nepristupačno područje na kojem se dogodila tragedija. Zasad još nitko nije prijavio nestanak dječaka koji bi se mogao dovesti u vezu s ovim slučajem. Očevidom je rukovidio načelnik PP Sesvete Drago Vrščak.



U Lonjici je na mostu iznad rijeke Lonje poginuo muškarac za kojeg policajci također ne odbacuju mogućnost da je počinio samoubojstvo. (M. Pe.)




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:22