Duh Heatha Ledgera i dalje luta

James Van Praagh, izvršni koproducent televizijskog showa Ghost Whisperer i medij poznat među Amerikancima sklonima okultnim doživljajima, tvrdi kako bivšu suprugu  preminulog australskog glumca Heatha Ledgera posjećuje njegov duh. Ledgerova prikaza nije samo Michelle Williams probudila iz sna, nego je preminuli glumac posjetio i samoga producenta, iako se nisu imali prilike upoznati za života. U razgovoru za CYI Interview, Van Praag objašnjava kako je doživio neobičan susret.



Duh australskog glumca zauvijek će živjeti u njegovim filmovima i srcima onih koji su ga voljeli. A ako ponekad prošeće, pomakne ormar, vitrinu ili zaviri u zrcalo - nećemo mu zamjeriti. Možda ga još muče zemaljske brige.
"Heath Ledger pojavio se predamnom. Dva tjedna nakon njegove smrti, dok sam brijao bradu, Ledgerovo lice odrazilo se na desnoj strani zrcala. Obratio mi se i rekao da sam zeznuo stvar. Tek tada me upoznao. Nismo se nikada izravno susreli, ali imamo mnoge zajedničke prijatelje i vjerujem da zna čime se bavim. Rekao je da sam zeznuo stvar...

Zatim sam osjetio kako je razmišljao o svojoj kćeri i to je bilo sve. Sljedeće što sam čuo bilo je povezano s Michelle, njegovom bivšom koju je dvaput posjetio u njezinom stanu u Brooklynu. Jednom ju je u tri sata ujutro probudilo pomicanje pokućstva, a drugi put u četiri sata. Rekla je kako je odmah shvatila da je to on. Na kraju svoga kreveta primijetila je nejasan lik, no uvjerena je da je bila riječ o njemu. Slutim da je nespokojan i želi s njom razgovarati. Dok ovo pripovijedam, zapravo joj prenosim njegove želje", zaključio je producentski mag. (CYI, irb)



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:16