Građani biraju ime novog dnevnog lista

ZAGREB - Današnjim pozivom "Daj mi ime", novi medijski projekt Europapress holdinga počeo je javno biranje svog budućeg imena.



- Već u prvih nekoliko sati dobili smo gomilu zanimljivih ideja, i uskoro ćemo otvoriti glasovanje sa svim pristiglim prijedlozima - rekao je Vuk Radić, jedan od voditelja projekta novog dnevnog lista i web portala, radnog naziva "Novi medij".



Projekt se bazira se direktnoj komunikaciji s čitateljima koji će sudjelovati u svakodnevnom stvaranju sadržaja. Uz to, radni tim poziva sve zainteresirane da se uključe i tijekom projektne faze te sukladno tome svakog tjedna održavaju otvorene sastanke za sve zainteresirane suradnike.



Voditelji projekta kažu kako su po raspravama na svom blogu uvidjeli da je odabir imena nužan da daljnju komunikaciju s građanima. "Izbor otvaramo svima. Ne znamo ni za jednu drugu tiskovinu koja je taj proces otvorila na ovakav način".



Imena će se primati na njihovoj web stranici do sredine idućeg tjedna, a zatim počinje javno glasovanje za najbolji prijedlog. Svoj prijedlog imena možete poslati na internet stranici projekta www.novimedij.com.




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:47