Homoseksualci izbačeni iz lokala na Hvaru zbog skidanja i snimanja

HVAR - Iako su najavili da na Hvar dolaze provesti miran odmor, nekolicina homoseksualno orijentiranih gostiju, koji su prije dva dana na Hvar stigli u organizaciji agencije Happy Gay Sun Week-a, zbog nedoličnog ponašanja i skidanja u kafiću Zimmer frei jučer oko 1.30 sati razljutila je vlasnika Jugu Dumančića koji ih je na kraju izbacio na ulicu. No oni su se, priča Jugo, nastavili skidati i pred hvarskom katedralom.



- Njih 15-ak pilo je u mom lokalu sat vremena i u početku su samo pričali o nezgodnim temama: tko voli primati, a tko davati.



Kad su izašli pred lokal, dvojica su se skinula i na zgražanje ostalih gostiju međusobno snimala raširene stražnjice. Tu mi je prekjepilo te sam ih odgurnuo i izbacio - ispričao je Dumančić i dodao kako to homoseksualce nije obeshrabrilo, već se nešto kasnije cijela skupina skinula pred katedralom i snimala kamerom.



Kako je napomenuo, prema razvratnicima je reagirao prilično blago s obzirom na bijes i na činjenicu da je godinama trenirao borilačku vještinu muai thai.



Manji incident dogodio se i našem fotoreporteru Damjanu Tadiću pri pokušaju da s ulice snimi gay goste tijekom večere na terasi hotela Croatia gdje je njih 50 odsjelo. Iako se nalazio na javnoj površini izvan hotela četvorica policajaca grubo su ga privela i legitimirala, te na kraju uz objašnjenje kako štite goste i pustili. (M. L.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:09