Kad se Seve udavala

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.05.2008. u 09:53

Umjesto uobičajne promocije najnovijeg albuma “Zdravo Marijo!”, Severina je sinoć u restoranu Okrugljak održala vjenčanje.

Kakav je osjećaj stajati pokraj “mladenke” Severine odjevene u pravu vjenčanicu, Goran Bregović ocijenio je komentarom “Uh! Dobro...!” pa onda spontano namignuo. Ne bi imao ništa protiv i da se našao u ulozi mladoženje, rekao je Bregović.Unatoč detaljnim pripremama vjenčanja, Severina je ustvrdila da je riječ samo o “dobroj zafrkanciji”, a komentare nekih da aranžman albuma podsjeća na turbo-folk, primila je trijezno.- Pa nisu još niti čuli cijeli album! Reakcije publike tek ćemo vidjeti, a posebno je namijenjen odrasloj publici jer priča o ljubavnim igricama i bolima - pojasnila je Severina.

Osim što je nedostajao mladoženja, vjenčanje je po svemu ostalome bila tipična bogata fešta, od reprezentativnog dolaska Seve i Bregovića u velikom bijelom automobilu, do prvog plesa i tamburaša.

Među oko 150 uzvanika pojavila se cijela “svita” javnih ličnosti, od Ksenije Urličić, Ivice Prpadala, Seida Memića Vajte, Tarika i Lejle Filipović, Rajka Dujmića, Joleta, Mate Miše Kovača s kćeri Ivanom, ali i Vjekoslave i Tončija Huljića. Mladenki su, kako priliči, donosili i darove, primjerice mikser uz poruku “Kad Severina muti jaja, zamuti pamet svima”, a Enis Bešlagić poklonio joj je njezin portret.


Posebnu pozornost privukla je grupa “svećenika”, odnosno Viktor Drago, Robert Sever i Saša Joković odjeveni u svećenička odijela i u društvu “sexy” časne sestre, a koji su sa Severinom surađivali u izradi fotografija za cover albuma.

U ulozi jedne od 15 djeveruša našla se i “ratkajevka” Vanessa Radman, zatim Leona Paraminski, Ana Begić, Jelena Rozga, a svim uzvanicima dijelile su šarene krunice.Jasminka Komar

Izdvajamo