Kad se Seve udavala

Umjesto uobičajne promocije najnovijeg albuma “Zdravo Marijo!”, Severina je sinoć u restoranu Okrugljak održala vjenčanje.



Kakav je osjećaj stajati pokraj “mladenke” Severine odjevene u pravu vjenčanicu, Goran Bregović ocijenio je komentarom “Uh! Dobro...!” pa onda spontano namignuo. Ne bi imao ništa protiv i da se našao u ulozi mladoženje, rekao je Bregović.







Unatoč detaljnim pripremama vjenčanja, Severina je ustvrdila da je riječ samo o “dobroj zafrkanciji”, a komentare nekih da aranžman albuma podsjeća na turbo-folk, primila je trijezno.







- Pa nisu još niti čuli cijeli album! Reakcije publike tek ćemo vidjeti, a posebno je namijenjen odrasloj publici jer priča o ljubavnim igricama i bolima - pojasnila je Severina.



Osim što je nedostajao mladoženja, vjenčanje je po svemu ostalome bila tipična bogata fešta, od reprezentativnog dolaska Seve i Bregovića u velikom bijelom automobilu, do prvog plesa i tamburaša.



Među oko 150 uzvanika pojavila se cijela “svita” javnih ličnosti, od Ksenije Urličić, Ivice Prpadala, Seida Memića Vajte, Tarika i Lejle Filipović, Rajka Dujmića, Joleta, Mate Miše Kovača s kćeri Ivanom, ali i Vjekoslave i Tončija Huljića. Mladenki su, kako priliči, donosili i darove, primjerice mikser uz poruku “Kad Severina muti jaja, zamuti pamet svima”, a Enis Bešlagić poklonio joj je njezin portret.





Posebnu pozornost privukla je grupa “svećenika”, odnosno Viktor Drago, Robert Sever i Saša Joković odjeveni u svećenička odijela i u društvu “sexy” časne sestre, a koji su sa Severinom surađivali u izradi fotografija za cover albuma.



U ulozi jedne od 15 djeveruša našla se i “ratkajevka” Vanessa Radman, zatim Leona Paraminski, Ana Begić, Jelena Rozga, a svim uzvanicima dijelile su šarene krunice.







Jasminka Komar
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 06:07