Knjigu 'Susreti s Bogom' osvojili su...

U izdanju Planetopije izašla je knjiga 'Susreti s Bogom' Jennifer Skiff, u kojoj se nalaze nadahnjujuća svjedočanstva o Božanskom u našem životu. Jutarnji.hr vam poklanja tri knjige.



Shvatila sam da se Božanska inteligencija, koju mnogi nazivaju Bogom, svakodnevno povezuje s milijunima ljudi. Ovo su njihove priče.



U knjizi  Susreti s Bogom Jennifer Skiff iznosi nesvakidašnja iskustva ljudi koji su osjetili moć Božje prisutnosti u svojim životima i zauvijek se promijenili. Liječnik otvara prsni koš pacijentice na samrti i otkriva da je srce ozdravilo; vojnici u Iraku gledaju svojega suborca pod udarom snažne eksplozije, ali kad se prašina slegne, opažaju da on i dalje stoji, neozlijeđen; ispaćeni par prima odgovor na molitvu i nešto ih spriječi da počine pogrešku zbog koje su mogli izgubiti djecu; mlada žena 11. rujna gubi partnera i prima poruku koja joj donosi mir.



Ideja za knjigu nastala kada ju je jedna svećenica pitala ima li kakve 'priče o Bogu' – iskustvo nalik na čudo, čudesan susret koji dokazuje da Bog doista postoji. Preko svoje internet stranice www.GodStories.com prikupila je stotine priča od kojih su odabrala 138 najljepših koje su autori potpisali svojim pravim imenima, u kojima pripovijedaju svoje priče o Bogu, o onom prijelomnom trenutku kad su primili dokaz da Bog postoji.



Zapanjujuće, nezaboravne potvrde božanske intervencije donose utjehu i nadu, osnažuju duh i potiču vas da se zapitate – i čak prisjetite – kad se u vašemu životu dogodilo čudo.



"Susreti s Bogom govore o životu i življenju. Čitanje ove knjige je dirljivo iskustvo koje prodire u dušu."  Mark Victor Hansen, jedan od autora serije bestselera Chicken Soup for the Soul te djela Cracking the Millionaire Code i The One Minute Millionaire



"Jennifer Skiff prikupila je pregršt nadahnjujućih priča napisanih jednostavnim jezikom. Ova je knjiga jednako namijenjena vjernicima i onima koji ne vjeruju."  Julia Cameron, autorica bestselera The Artist's Way



Jennifer Skiff  je nagrađivana novinarka koja više od deset godina putuje svijetom kao dopisnica i producentica CNN-a. Njezino područje je ekologija, a među ostalim strukovnim nagradama primila je uglednu Environmental Media Award. Budući da joj je veoma stalo do životinja i njihove dobrobiti, surađuje s dobrotvornim organizacijama širom svijeta kako bi pomogla zlostavljanim i napuštenim životinjama. Sa suprugom i psima Jennifer živi između Londona, Mainea i Australije.





Hinko Kalpić (Valpovo)

Hrvoje Buva (Zagreb)

Jasna Galović (Zagreb)



Nagrada stiže poštom.
Dobitnici:



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:41