BRINE O SVOM DJETETU

Šibenska glumica Danira Gović: Zbog majčinstva sam odbila veliku ulogu u stranoj seriji!

Danira, koju znamo iz sapunice 'Zabranjena ljubav' svog Paška nosi u sling nosiljci Amazonas baby koje su pravi hit na Zapadu

Poznata šibenska glumica Danira Gović, koju mnogi pamte po ulogama u popularnoj BBC-ovoj seriji ' Hotel Babylon' i domaćoj sapunici 'Zabranjena ljubav', prošetala je zagrebačkim Zrinjevcem s desetomjesečnim sinčićem Paškom.

Danira je Paška nosila u sling nosiljci Amazonas baby koje su postale pravi hit među majkama na Zapadu. Popularna glumica koju su zbog mediteranskog temperamenta zavoljeli svi na Otoku zbog majčinstva je glumačku karijeru ostavila po strani, no zbog toga joj nije nimalo žao.

- U ulozi majke se osjećam presretno. Bojala sam se promjena i obaveza o kojima su svi pričali, ali ostala sam zatečena ljepotom majčinstva. To se teško može opisati riječima, ali to malo biće postalo je moj ogroman izvor sreće. Gotovo i nigdje ne idem bez Paška. Stavim ga u nosiljku i put pod noge - kaže Danira koja će sljedećih nekoliko mjeseci Zagreb uskoro zamijeniti rodnim Šibenikom.

Glumačke planove idućih će desetak mjeseci ostaviti po strani, a dugoročni planovi vezani su uz projekte izvan Hrvatske.

- U kontaktu sam s agenticom u Velikoj Britaniji koja mi je poručila kako ima nekoliko ponuda za mene, no sada se želim u potpunosti posvetiti majčinstvu pa se ne želim opterećivati zahtjevnijim projektima. Tako sam odbila jedan veliki projekt jer mi je majčinstvo na prvom mjestu - objašnjava mlada Šibenčanka.

- Za glumice sama trudnoća može predstavljati problem. Međutim, imala sam dobro zdravlje i sreću pa sam do osmog mjeseca trudnoće glumila sam u šibenskom HNK-u. Kolege su me zezale kako će zbog toga i Paško postati glumac“, kaže Danira Gović. Zbog prinove ima mnoge neprospavane noći, no sve to nadoknađuju intimni trenuci s djetetom – od šetnja gradom pa do priprema za spavanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:07