'Treba im poništiti diplome!'

ZAGREB - Odmah nakon objavljivanja vijesti o velikoj antikorupcijskoj akciji USKOK-a i policije na Zagrebačkom sveučilištu na forumu Jutarnjeg.hr čitatelji su počeli pisati komentare. Izdvojili smo neke od njih. Kompletnu raspravu pratite na našem portalu.



Catch 22

ni ja ne vjerujem da će tu nešto pametno ispasti...baš me zanima koji su ovi profesori, kad se već ušlo u ovo trebalo bi ići do kraja i saznati točno imena i svih koji su diplomirali kupujući ispite, pa im slijedom toga poništiti i diplomu...sve se bojim da će do toga doći...većina profesora je vjerojatno s prometa i ekonomije...



temerlan


javna tajna koja će sada biti samo malo javnija:) od ovih 21, većina je vj. sa medicine, prava, prometa i ekonomije! samo me zaniima omjer! ali kao što je netko već napisao ovdje....ako se ne sazna tko je sve kupovao ispite i diplome, i ako im se te diplome ne ponište-nema nikakve koristi od ove akcijje! Baš me zanima koliko će profesora biti pravomoćno osuđeni i koliko njih će biti protjerani sa Zg sveučilišta! odgovor na nagradno pitanje je: 1, možda dvojica.



ienpw

Eto trenutno su na tapeti promet i ekonomija. Tu još spadaju medicina, stomatologija, pravo. Za tih pet znam da su moji vrlo bliski poznanici kupovali ispite i plaćali upis. Za ostale neću tvrditi, ali znam mnogo više ljudi s tehničkih fakulteta i nikada nisam čuo ništa slično.



robin

ah ne opet glupa hapšenja. kome je ovo zabavno radit i koji mamlaz još očekuje da ne narodu ovo zanimljivo? gdje je zaglavio proces protiv Maestro ekipe? što je sa pohapšenim braniteljima i liječnicima? u ZGholdingu također ništa iako je revizija rekla svašta. sad će i za ove smišljat optužnice do iduće godine, onda će tražit dokaze do 2010 kojih neće biti, porezna naravno neće imati pojma o njihovoj protuzakonito stečenoj imovini i dok se i ova hapšenja sruše u još jednom odvratnom fijasku pravne države, do tada će proći barem još 5-6 sličnih akcija hapšenja kao cirkuske predstave za debile.



ix ox

ovo se čekalo.ajde napokon se nešt pametno radi... sve ih pohvatat i gonit s fakulteta...



Bridget


Kad je Hrvatska u pitanju, ovo je samo kap u moru. No, pozdravljam akciju. Zamislite samo koliko "stručnjaka" ima lažne diplome! A mi se mučili i učili. Bar su nas ostavljali na miru i bili zadovoljni s onima koji su imali što dati, a danas bez toga i ne pomišljaj na fakultet. Naravno da je toga uvijek bilo, ali kod nas je ovo prevršilo svaku mjeru. Više gotovo nitko i ne pomišlja da nešto dobije na normalan način, na samo na fakultetu.



Mito na faksu - uključi se u akciju Indeks!


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:00