U shoppingu s misicom

ZAGREB - Predblagdansko vrijeme za shopping u prepunim trgovinama iskoristila je i aktualna Miss Universe Hrvatske, 19-godišnja Jelena Glišić, koja je jedan dan rezervirala za biranje i kupnju poklona za svoju obitelj i prijatelje, a i sebe je obradovala ponekim komadom odjeće. Mirisom zime, predbožićnom gužvom u centru metropole, blagdanskim popustima, božićnim pjesmama i ukrasima Jelena je, kaže, oduvijek oduševljena, a kupovanje darova ljudima koje voli ispunjuje ju velikim zadovoljstvom.



- Volim darivati obitelji i prijatelje, a volim, naravno, i primati darove. U božićnom shoppingu, koji me svake godine posebno veseli zbog slavljeničke atmosfere, planiram izabrati nešto lijepo za one koje volim - rekla je uzbuđena Jelena, inače brucošica prava, prije obilaska zagrebačkih trgovina.



Shopping počinje s cipelama



Kao prava predstavnica ljepšeg spola, Jelena je svoj shopping počela posjetom trgovine poznatog talijanskog kreatora Baldininija kako bi izabrala cipele za doček Nove godine koje će joj, tvrdi Jelena, poslužiti i za nekoliko nadolazećih božićnih domjenaka. U bogatom izboru svečanih cipela, mladoj misici su za oko zapela tri modela s visokom petom, a nakon kratkog razmišljanja odlučila se za bijele štile s kristalima.



- Dvojila sam se između bijelog i crnog modela, no planiram odjenuti bijelu haljinu, pa su cipele iste boje logičan izbor. Za doček Nove godine obavezno biram visoku petu i nije mi problem cijele noći biti u njima na plesnom podiju - zaključila je Jelena.



Torbica i parfem za prijateljicu



Nakon kupnje cipela, Jelena se uputila u "X nation" s idejom da izabere poklon za svoju najbolju prijateljicu. Izabrala je crnu torbicu koja ju je, kaže, podsjetila na njezin mladenački, ali klasičan stil. Ni ružičastom kaputu od tvida nije mogla odoljeti.



- Kaput me osvojio na prvi pogled. Volim živim bojama obojiti ove tmurne zimske dane - istaknula je Jelena.





- U vrijeme blagdana češće nanosim šminku, pa moram obnoviti svoju kozmetičku torbicu novim proizvodima. Obavezno ću kupiti Collistarovo sjajilo za usne, maskaru i puder, jer to najbrže potrošim - objasnila je misica, izabravši crnu maskaru za volumen trepavica, tamniju nijansu pudera i ružičasto sjajilo za usne.



 

Jelena je isprobala nekoliko parfema i na kraju se odlučila za novi Bvlgarijev miris kojim će iznenaditi prijateljicu.



Romantični grudnjak i haljina




Odgovarajući grudnjak buduća pravnica pronašla je u Pletixu bez imalo muke. Odmah joj se svidio jednostavan bijeli model ukrašen diskretnim bijelim tilom naboranim preko košarica.



- To je moj stil, nježno i romantično - rekla je Jelena.



U trgovini večernjih haljina i vjenčanica Noir Jelena se najduže zadržala isprobavajući nekoliko modela, a na kraju je odluka pala na bijelu dugu haljinu od muslina, svile i francuske čipke i sa četiri svilene podstave.



- Oduševljena sam haljinom. Lijepo mi stoji i dobro se osjećam u njoj. Izabrala sam je u skladu s bijelim cipelama. Volim snijeg, a ove zime ga baš nema, pa sam zato odlučila biti u bijelom - zaključila je.



Zlatna ogrlica za mamu



Na kraju svog božićnog shoppinga Jelena je svratila u zlatarnu Dodić kako bi izabrala ogrlicu za mamu Bosiljku koja joj je, kaže, velika potpora. - Zlatna ogrlica s kristalima pravi je izbor za moju mamu - ustvrdila je Miss Universe Hrvatske.



Shopping score:




Cipele: 2400 kn

Torba: 179 kn

Kaput: 1249 kuna

Šminka i parfem: oko 700 kn

Grudnjak: 160 kn

Haljina: 3900 kn

Ogrlica: 12.000 kn



(u prijevodu: skuupoo)

Lidija Spaić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:15