IMPRESIVNA SNIMKA

VIDEO: SNIMLJEN ZAPANJUJUĆI TRENUTAK KADA SE ZEMLJA OTVORILA Iznenada je nastala pukotina, asfalt se izobličio, rupa ga je usisala

 Facebook City of Madera Police Department

Čini se da se ceste diljem svijeta ni po čemu ne razlikuju, barem kad je u pitanju njihovo propadanje. Rupe u asfaltu impresivne su podjednako u Zagrebu i Kaliforniji.

Kalifornijska je policija snimila trenutak kad se nasred ceste stvorila golema rupa koja se naočigled svih prisutnih još povećavala dok je cesta propadala, a video su objavili stranici Policijske postaje Madera na Facebooku .

U statusu su napomenuli da se još uvijek ne zna točan uzrok ove nevolje, no najvjerojatnije je cesta stradala uslijed nedavnih jakih kiša i aktiviranja podzemnih voda. Kompletan komad asfalta propao je u kanalizaciju, a rupa je duboka otprilike pet do šest metara.

Cesta koja se urušila smještena je u naseljenom dijelu grada Madere, a korisnike Facebooka je toliko impresionirala da su ostavili na stotine komentara i gotovo pet tisuća puta su podijelili video, prenosi Daily Mail .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:09