SADA JE I SLUŽBENO

VIDEO, FOTO: Mercedes-Maybach G650 Landaulet sa 630 KS za 99 sretnika spreman za premijeru u Ženevi

Ultraluksuzni terenac bit će glavna zvijezda Mercedesova štanda na salonu u Ženevi, a dio sretnika među kojima je i youtuber Shmee150 već su imali priliku isprobati ga u Africi
 Mercedes

Prije nekoliko dana zbog nečijeg su propusta procurile slike Mercedes-Maybach G650 Landaulet modela. Danas su u Mercedesu odlučili objaviti službene slike i detalje novog luksuznog modela koji će zablistati na Mercedesovom štandu u Ženevi. Rezerviran je za samo 99 sretnika, a ispod luksuzne vanjštine krije se 6,0-litreni V12 motor snage 630 KS i čak 1000 Nm okretnog momenta.

Foto: Mercedes

Kako bi mogao savladati gotovo svaku vrstu terena, udaljenost od tla iznosi 450 mm. Uz to, tu su i kotači dimenzija 325/55/R22. Kao što mu sam naziv Landaulet govori, riječ je o posebnoj verziji G-klase koja između ostalog ima mogućnost spuštanja krova za stražnji red sjedala. Treba spomenuti i kako su stražnja sjedala preuzeta sa S-klase kako bi putnici uživali u udobnosti (ugrađena masaža sjedala) i luksuzu. U ponudi će biti 3 boje platnenog krova i 4 boje vanjštine. Javnost će moći vidjeti ovaj model na salonu u Ženevi, a sigurni smo kako će se 99 kupaca vrlo brzo pronaći. Mercedes je odlučio za nekolicinu youtubera i novinara organizirati nezaboravno iskustvo: safari u ovom ultralukusznom terencu. Jedan od njih je i youtuber Shmee150 čiji video možete pogledati ovdje:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:07