FLYING HUNSTMAN 6X6 SOFT TOP

FOTO: OVAJ MODIFICIRANI LAND ROVER DEFENDER sa tri osovine i sklopivim krovom konkurirat će Mercedesu G63 AMG 6X6 i G650 Landauletu

Britanska kompanija Kahn Design odlučila je napraviti projekt koji će objediniti značajke oba navedena modela. Na internetu su već objavili prvu sliku svojeg novog modela službenog naziva Flying Huntsman 6X6 Soft Top. Za pogon bi trebao biti zaslužan GM-ov 6,2-litreni LS3 V8 motor snage 435 KS
 Kahn Design

Mercedes G63 AMG 6X6 robusni je terenac s tri osovine koji je u razdoblju od 2013. do 2015. godine proizveden u nešto više od 100 primjeraka, dok Mercedes-Maybach G650 Landaulet ne nudi tri osovine ali zato nudi preklopivi krov i luksuz na najvišoj razini. Britanska kompanija Kahn Design odlučila je napraviti projekt koji će objediniti značajke oba navedena modela. Na internetu su već objavili prvu sliku svojeg novog modela službenog naziva Flying Huntsman 6X6 Soft Top.

Kahn Design

Riječ je o preradi Land Rover Defendera, koja će također imati 3 osovine, a uz to nudi i mogućnost spuštanja krova za stražnji red sjedala. Dakle, u Khan Designu su očito uspjeli u svom naumu da spoje značajke dva gore navedena modela. Svi oni koji nisu uspjeli naručiti Mercedesove zvijezde tako sada imaju alternativu u vidu ovog ludog prerađenog Land Rovera. Zasad nije poznato puno detalja, a spominje se kako bi za pogon mogao biti zaslužan GM-ov 6,2-litreni LS3 V8 motor snage 435 KS. Na tržištu bi se trebao naći za koji mjesec, a očekivana cijena je 311 tisuća eura.

Podsjetimo, ova kompanija već je na tržište plasirala neobične projekte poput modela Flying Huntsman 6X6 Pick-up kojeg pokreće 2,2-litreni dizelaš, a nudi se po cijeni od 113 tisuća funti.

Kahn Design

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 04:11