OFF ROAD ZA NAJMLAĐE

PREDSTAVLJENA ALL-TERRAIN DJEČJA KOLICA iCandy for land Rover za avanturističke roditelje i česte boravke u prirodi

 
 iCandy / Land Rover

Po pitanju "accessoirea" koji se nudi uz pojedinu marku automobila samo je nebo granica i gotovo da nema tog korisnog predmeta koji se može "brendirati" i ponuditi kupcu. Posebno to vrijedi za premium marke koji imaju raskošne "boutique" ponude, a česte su i suradnje renomiranih brendova po pitanju takve specifične "dodatne opreme" za kupce. Rezultat jedne od takvih suradnji su luksuzna terenska dječja kolica iCandy for Land Rover. Kolica karakteriziraju karakteristična britanska otmjenost kvaliteta i praktičnost svojstvena ovim britanskim markama duge tradicije, a roditeljima jamče glatko savladavanje pustolovina s njihovim najmlađima na svim površinama.

Foto: iCandy / Land Rover

U ova jedinstvena dječja kolica u koja su utkana prepoznatljiva dizajnerska rješenja Land Rovera prošle su subote predstavljena su domaćoj javnosti i zaljubljenicima u englesku eleganciju i izlete izvan grada u konjičkom klubu Trajbar gdje su ih gosti imali prilike testirati, baš kao i novi Land Rover Discovery koji je poslužio kao inspiracija u razvoju iCandy All-Terrain kolica.

Neda Zubović Mihaljević, direktorica Mikroedre, ovlaštenog distributera za iCandy Hrvatska najbolje je opisala važnost ove suradnje u svijetu dječje opreme: "Mogućnost da iCandy radi uz Land Rover se činila kao prirodni spoj za ova dva britanska branda. Radi se o dva proizvođača koji su vodeći svaki u svom segment, a zajedno imaju tradiciju od 154 godine proizvodnje i dizajna. Svaki aspekt kolica pomno je razmatran, s nevjerojatnim naglaskom na detalje, i pružanje glatke vožnje po svim terenima. Ova kolica apsolutno se izdvajaju od svega što se trenutno nudi na tržištu. Sigurni smo da će se roditelji zaljubiti u avanturistički potencijal proizvoda ovog luksuznog partnerstva."

Mladen Mlinarić, direktor tvrtke Auto Benussi, generalnog distributera za Jaguar Land Rover u Hrvatskoj istaknuo je: "Uzbuđeni smo što smo se ime Land Rover sada može povezati i s proizvodom iz kategorije koja do sada nije bila povezana s tradicionalnom namjenom Land Rovera. Upečatljiva kolica iCandy for Land Rover savršeno kombiniraju dizajn i funkcionalnost Land Rover vozila i pokazuju tehničke i dizajnerske mogućnosti proizašle iz suradnje timova dvaju brendova. Vjerujemo da će ova iCandy kolica pružiti jedinstvenu priliku za doživljavanje suštine branda Land Rover ovaj puta izvan automobilskog svijeta, a i dalje u okviru savršene funkcionalnosti i stila". Nova iCandy for Land Rover kolica od sada su dostupna u hrvatskim trgovinama s ekskluzivnom dječjom opremom, uskoro i u ponudi Auto salona Benussi po cijeni od 13.899 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:09