OVJEŽENO LICE

FOTO: Lamborghini predstavio novi Huracan EVO sa atmosfercem od 640 KS koji stotku hvata ispod 3 sekunde!

 
 Lamborghini

Lamborghini je i službeno objavio slike novog Huracana EVO. Riječ je zapravo o osvježenoj verziji Huracana koji je na tržištu od 2014. godine, pa je pravo vrijeme za zatezanje bora i tehnološke novosti. Ipak, možda i najbitnija novost je povećanje snage 5,2-litrenog V10 atmosferskog motora na čak 640 KS uz 600 Nm okretnog momenta.

Lamborghini

Time se izjednačio sa paprenom verzijom Performante (ne znamo kako će na ove informacije reagirati vlasnici istog koji su za svoje modele keširali osjetno veće iznose u odnosu na "obični" Huracan). Brojke? Ubrzanje do stotke sada traje tek 2,9 sekundi, što je tri desetinke kraće nego prije, a maksimalna brzina je 325 km/h. Vozači će osim više KS na raspolaganju imati i zakretanje stražnjih kotača koje će dodatno poboljšati vozne karakteristike modela.

Lamborghini /

Što se vizualni dorada tiče, u oči odmah upadaju novi nastavci ispušnog sustava koji su sada zapravo isti kao na - pogađate, Performanteu, kao i novi difuzor. Na prednjem dijelu promjene su nešto manje, pa će tako oni oštrog oka primijetiti LED svjetla sa nešto drugačijim svjetlosnim potpisom kao i redizajnirani prednji odbojnik.

Lamborghini

U unutrašnjosti sada glavnu ulogu ima novi 8,4-inčni zaslon osjetljiv na dodir na kojem će vozač i suvozač moći mijenjati postavke klime i sjedala, ali i upariti svoj mobitel. Dakle, veliki ekrani postaju trend i kod superautomobila...

Lamborghini

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 16:42