TUNING

FOTO: PRVA PRERADA NOVE G-KLASE dolazi iz radionice Brabusa i raspolaže s 500 KS!

 
 Brabus

Nismo dugo čekali prvu preradu potpuno novog Mercedesa G-klase u režiji Brabusa. Tuner iz Bottropa dohvatio se modela G500 sa serijskim 4,0-litrenim V8 benzincem od 421 KS i 609 Nm kojem je preradom elektronskog upravljačkog modula snaga podignuta na okruglo 500 KS i 710 Nm. Tako sada Mercedesova kultna kocka u Brabus ruhu do 100 km/h iz stajanja ubrzava za 5,7 sekundi dok je najveća brzina ostala ista - 210 km/h.

Foto: Brabus

Na fotografijama možemo vidjeti i svu silu dodataka karakterističnih za Brabus, kako na karoseriji, tako i u unutrašnjosti - od poklopca motora izrađenog od ugljičnih vlakana s karakterističnom grbom ispod koje je ugrađen funkcionalan otvor za hlađenje motora, do svjetleći natpisa Brabus na pragovima te izborom najfinije kože ili alkantare na sjedalima, panelima vrata, krova i kokpita...

Brabus

Vanjski dojam podiže i izbor naplataka od 20 do najekskluzivnijih Brabus Platinum Edition naplataka od 23 cola s Pirelli ili Yokohama gumama promjera 305/35. Na koncu prerađen je i ispušni sustav koji je sada u potpunosti izrađen od nehrđajućeg čelika s aktivnim zaklopkama u dva dvostruka kromirana završetka ispuha. Što kazati na koncu nego - jedva čekamo preradu modela G63 AMG!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 10:53