NEZAPAMĆENA PROVALA

KAKAV DVOJAC Tinejdžeri iz salona Lamborghinija ukrali dva Urusa vrijedna 2,6 milijuna kn pa se sudarili nakon samo 400 metara: 'Bilo nam je dosadno'

 
 Twitter

Većina odraslih ljubitelja automobila voljela je u tinejdžerskim danima "posuditi" od roditelja automobil i barem napraviti krug oko kuće ili po kvartu, ali bez obzira na to rijetko tko je pomislio ukrasti tuđi automobil.

No mašta i hormoni djece nerijetko čine svašta pa i ishod može biti poprilično neočekivan.

Tako su Bostonu u Sjedinjenim Državama tinejdžeri pomislili kako bi bilo zabavno ukrasti dva Lamborghinija Urusa i napraviti pokoji krug po gradu. Jer eto, dosadno je i ništa se posebno ne dešava.

Dvojica tinejdžera su tako provalili u Lamborghinijev salon, pronašli ključeve od crnog i bijelog Urusa s nula prijeđenih kilometara, vrijednih svaki po najmanje 200.000 dolara (preračunato 1,3 milijuna kuna), te probili veliko staklo salona kako bi izašli na ulicu.

Bostonskoj policijskoj postaji potom je stigla obavijest da se upalio alarm u salonu talijanskih egzota te su odmah krenuli u akciju.

Zanimljiva je činjenica da je policijska patrola putem naišla na dva Lamborghinija Urusa i Chevrolet Cruze koji su stajali na semaforu.

Uočili su da su maloljetnici za volanom Cruzea te ih zaustavili, dok su dva Urusa samo komotno produžila dalje.

Dok su policajci uhićivali dvojicu maloljetnika u Cruzeu zbog nedostatka vozačkih dozvola, u Lamborghinijevom salonu su primijetili da je uništeno prednje staklo salona i da nedostaju dva Urusa. Policijska patrola ostala je u šoku.

No, već nekoliko sati kasnije policija je dobila dojavu o sudaru dva Lamborghinija na križanju usred Bostona te je odmah krenula na mjesto nesreće.

Policajci su uspjeli uhvatiti jednog od maloljetnika, ali drugi je pobjegao pa se istraga nastavlja.

Iako šteta još nije procijenjena, na slikama nesreće izgleda poprilično skupocjena tako da roditeljima ovih avanturista želimo svu sreću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:24