AKTUALNO

MASERATI U HRVATSKOJ! Modeli prestižne talijanske marke i ovlašteni servis odsad dostupni kupcima, poznate i cijene za Levante i Ghibli

 
 Maserati

Tvrtka Autocommerce službeno je pokrenula prodaju Maserati modela u Hrvatskoj. Prestižna talijanska marka s modelima visoke klase, a na tragu umanjenih trošarina od siječnja 2018, želi kupcima u Hrvatskoj pružiti sve blagodati koje vrh automobilske industrije danas nudi.

Foto: Maserati

U ponudi će tako uz Quattroporte, luksuznu limuzinu klasičnih linija biti i coupe GranTurismo te najprodavaniji model Ghibli. Naravno, tu je i najmlađi model iz Maseratija, Levante, koji predstavlja prvi iskorak marke u prestižni SUV segment. Poznate su i cijene koje će domaći kupci morati izdvojiti za Levante i Ghibli. SUV Levante tako kreće od 757.447 kuna za dizelsku verziju od 275 KS. Za perjanicu ponude, najsnažniju benzinsku verziju od 430 KS kupci će morati izdvojiti 1.071.336 kuna.

Cijene za model Ghibli se kreću od 672.075 kuna za dizelaša od 275 KS pa do milijun kuna za verziju Gran Sport Q4 s benzincem od 430 KS. Prodajni salon gdje su vozila izložena je u prostoru Autocommerce Hrvatska, Zagreb, Kovinska 22 na Jankomiru, a uskoro se pokreće i servis, na istoj adresi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 09:30