AMAZON GASI POPULARNU EMISIJU

PREGAZILO IH VRIJEME? Amazon planira još samo jednu sezonu pa bi 58-godišnji Clarkson, 55-godišnji May i 48-godišnji Hammond uskoro mogli na burzu!

 
 Amazon Prime

Amazon ne planira produžiti popularnu emisiju "The Grand Tour"! Ovu vijest jučer je prenio Daily Mail, a ako su ove tvrdnje točne, popularni trojac odradit će još samo jednu sezonu a onda ova priča završava. Naime, prema ugovoru trebaju odraditi tri sezone (36 epizoda), a Daily Mail prenosi izjavu svojeg izvora: "Ne postoji nikakva naznaka da će se snimati još jedna sezona. Nitko još ništa nije potpisao, a zaposlenici se pitaju što će raditi kada snime posljednju epizodu treće sezone." Clarkson nije imao komentar na ove informacije, a izvršni producent serije Andy Wilman izjavio je kako se trenutno koncentriraju na snimanje treće sezone.

Treba spomenuti kako su prva i druga sezona bile poprilično zabavne. Ipak, u nekim situacijama jednostavno se vidjelo kako su Clarkson i May ipak prestari za takva divljanja. Tako se Clarkson redovito muči kada ulazi u automobile poput Lamborghini Aventadora, a u jednoj od epizoda je, prilikom snimanja i sam izjavio: "Imam 58 godina", a iz konteksta je bilo jasno kako se i sam pitao "što mi je ovo trebalo".

Prije godinu dana i James May je izjavio kako ne vjeruje da će on i Clarkson moći još dugo snimati zbog svojih godina. Zbog toga je ukinut i "pomični šator" koji je u prvoj sezoni svaku epizodu bio na drugoj lokaciji. Prva je sezona doživjela uspjeh iako treba spomenuti i određene kritike publike (vozač "American", igra "Celebrity Brain Crash") koje su producenti poslušali i zamijenili ih u drugoj sezoni. Ipak, nakon ovih informacija izgleda kako će Clarkson, Hammond i May očito morati tražiti novi posao ili otići u (zasluženu) mirovinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:58